Elektropreču tirgotāja "Konstanta TVIS" attīstībā šogad plānots investēt 1,5 miljonus eiro

Rīga, 15.marts, LETA. Elektropreču vairumtirdzniecības uzņēmuma SIA "Konstanta TVIS" attīstībā un modernizācijā šogad plānots investēt 1,5 miljonus eiro, aģentūru LETA informēja kompānijas pārstāvji.

"Konstanta TVIS" valdes priekšsēdētājs Viktors Točilkins norādīja, ka pērn kompānija piesaistīja stratēģisko partneri - "IEK Group", kas investēja 1,5 miljonus eiro "Konstanta TVIS" attīstībā, bet līdz šā gada beigām kopējo investīciju apmēru paredzēts dubultot, sasniedzot trīs miljonus eiro.

Pēc viņa teiktā, investīcijas nodrošinājušas iespēju kompānijai pilnveidot sortimentu un noliktavā uzglabāt visu pieprasīto preču klāstu.

Tāpat Točilkins atklāja, ka tuvākā gada laikā uzņēmuma mērķis ir dubultot piedāvāto preču apmēru un panākt, lai līdz šā gada beigām preču deficīts uzņēmuma noliktavā nepārsniegtu 5% no kopējā apmēra.

Kompānijā arī atzīmēja, ka elektroiekārtu ražošanas koncerns "IEK Group" Baltijā saskata biznesa potenciālu, jo visās trijās valstīs notiek intensīva būvniecība un infrastruktūras attīstība.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka "Konstanta TVIS" 2017.gadā strādāja ar 3,504 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 49% mazāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas zaudējumi bija 840 266 eiro pretstatā peļņai gadu iepriekš.

Kompānija reģistrēta 1998.gada februārī, un tās pamatkapitāls ir 22 365 eiro. Kompānijas kapitālā 50,79% pieder SIA "IEK Baltia", 25,4% - Točilkinam, bet 23,81% - Irinai Točilkinai.