Ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas un iekārtas telpām. SIA "Indutek LV"

industry_970151_960_720

Ventilācijas sistēmas un iekārtas

Ventilācijas sistēmas un iekārtas nodrošina nepārtrauktu telpu vēdināšanu, neatverot logus. Tās rada patīkamu mikroklimatu, mazina gaisa mitrumu un pelējuma rašanās iespēju. Tas ir būtisks faktors labai cilvēku veselībai. Ventilācijas sistēmas un iekārtas mūsdienās ne tikai uzlabos gaisa kvalitāti, bet arī mazinās ēkas enerģijas patēriņu.

Ventilācijas sistēmas un iekārtas ir kompleksi risinājumi, kuru pilnvērtīgu darbību nodrošina vairāki elementi, tostarp ventilācijas kanāli un komponentes, dažādi ventilatori, vārsti un restes, kā arī gaisa uzlabotāji, to skaitā kondicionieri un gaisa mitrinātāji vai sausinātāji. Īpaši noderīgi dažādie gaisa uzlabotāji būs cilvēkiem, kuru elpošanas ceļi ir jutīgi – tveicīgās vasarās gaisa sausinātāji uzlabos gaisa mitruma līmeni, kondicionieri padarīs patīkamāku uzturēšanos telpās, savukārt ziemā gaisa mitrinātāji likvidēs centrālapkures sekas.

Ventilācijas sistēmas un iekārtas no dāņu ražotāja Dantherm paredzētas dzīvokļiem un privātmājām platībā līdz 350m2. Tās ir aprīkotas ar šķērsplūsmas siltummaiņiem ar efektivitāti līdz 95%, un atbilst pasīvo ēku standartiem. Iekārtas ir aprīkotas ar jaunākās paaudzes EC elektromotoriem un ir pieejamas gan horizontālā izpildījumā, gan vertikālā izpildījumā, kā arī tām elektroniski maināma apkalpošanas puse. Dantherm ventilācijas sistēmas ir balstītas uz vairāk nekā 35 gadu pieredzi un vienprātību, kas veltīta energoefektivitātei, izturīgām sastāvdaļām, uzticamībai un zemas izmaksas dzīves cikla laikā.

Lasīt vairāk: https://www.indutek.lv/ventilacijai-un-apkurei/ventilacijas-sistemas-un-iekartas

iekartas

Iekārtas ražošanas telpu ventilācijai

Iekārtas ražošanas telpu ventilācijai nodrošina pastāvīgu gaisa apmaiņu, radot labvēlīgu mikroklimatu, kas atbilst San PiN 2.2.4.548-96 sanitārajām un higiēnas prasībām. Iekārtu sistēma ir viena no būtiskākajām sistēmām rūpniecībā. Tās radītais mikroklimats palielina efektivitāti.

Iekārtas ražošanas telpu ventilācijai ir jāuzstāda jebkurā uzņēmumā. Iekārtu troksnim ir jābūt zemākam par ražošanas skaņas līmeni, un atšķirībai starp ienākošo un izejošo gaisu jābūt minimālai.

Iekārtas ražošanas telpu ventilācijai izvēlas, ņemot vērā telpu platību un apjomu, griestu augstumu, cilvēku skaitu, kas uzturas telpās, uzturēšanās laiku slēgtajās telpās, kā arī ražošanā veicamo darbu veidus. Iekārtu izvēle ir atkarīga no gaisa apmaiņas metodes, izmantošanas zonas, mērķa un dizaina iezīmēm.

Iekārtas ražošanas telpu ventilācijai tiek izvēlētas saskaņā ar klienta vajadzībām un ražošanas specifiku. Vispirms tiek izstrādāts projekts, kam seko iekārtu piegāde un sistēmas montāža. Tiek nodrošināta garantija un pēc garantijas serviss.

Iekārtas ražošanas telpu ventilācijai aptver metināšanas dūmu, dažādu metālu, cementa, koksnes, plastmasas un kompozītmateriālu  putekļu, tai skaitā sprādzienbīstamo,  savākšanas un filtrācijas sistēmas, dūmgāzu nosūces sistēmas, skrotēšanas kameru putekļu nosūces sistēmas, recirkulācijas sistēmas un svaigā gaisa padeves sistēmas.

Lasīt vairāk: https://www.indutek.lv/rupnieciba/iekartas-rupniecisko-telpu-ventilacijai