Par 1,96 miljoniem eiro renovēs Smiltenes tehnikuma dienesta viesnīcu un būvēs apmācību manēžu

Rīga, 10.dec., LETA. Smiltenes tehnikuma direktors Andris Miezītis noslēdzis līgumu ar SIA "SAN nami" par skolas dienesta viesnīcas Kalnamuižā 44 renovāciju un manēžas būvēšanu nākamo ceļu būvtehniķu un hidrobūvtehniķu apmācībai, aģentūra LETA uzzināja Smiltenes novada pašvaldībā.

Līgums noslēgts par 1 962 888 eiro.

Būvdarbu iepirkumā kopumā tika saņemti astoņi pretendentu būvniecības piedāvājumi.

Iecerēts, ka pēc renovācijas iekšdarbi varētu sākties janvārī. Būvdarbu izpildes laiks ir desmit mēneši un darbus plānots pabeigt nākamā gada oktobrī.

Tehnikuma direktors skaidroja, ka pēc būvdarbu pabeigšanas, vēl paies vismaz pāris mēneši dokumentācijas sakārtošanai, lai ēkas nodotu ekspluatācijā. Sagaidāms, ka nākamā mācību gada otrajā semestrī jaunieši varēs ieiet renovētajā dienesta viesnīcā.

Būvdarbi notiks projekta "Smiltenes tehnikuma modernizēšana” specifiskā atbalsta mērķa programmā “Palielināt modernizēto profesionālās izglītības iestāžu skaitu".

"Firmas.lv" informācija liecina, ka pilnsabiedrības “SAN nami” apgrozījums aizvadītajā gadā bija 1,6 miljoni eiro, bet 2016.gaadā apgrozījums bija 648 635 eiro.