"Ekspress-Ādaži" interaktīvajā autobusu sarakstā norādīs reisa ietilpību

Rīga, 6.dec., LETA. SIA "Ekspress-Ādaži" autobusu interaktīvajos sarakstos norādīs reisa ietilpību, proti, vai attiecīgajā maršrutā reisu nodrošina minibuss vai autobuss, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāve Maija Lazdiņa.

Viņa norādīja, ka, veicot uzlabojumus "Ekspress-Ādaži" maršrutu interaktīvajos sarakstos, pasažieri telefonā vai datorā, apskatoties interesējošo reisu, tiešsaistē varēs redzēt, kādas ietilpības sabiedriskais transports - minibuss vai autobuss kursēs izvēlētājā maršrutā, tostarp ar oranžas krāsas punktu būs apzīmēts - minibuss, savukārt ar zilas krāsas punktu - lielais autobuss.

Interaktīvajā sarakstā pasažieri var sekot līdzi arī autobusa atrašanās vietai tiešsaistē, apskatīt maršrutus, kustības sarakstus, kā arī saplānot maršrutu ar pārsēšanos. Tāpat iespējams saglabāt informāciju par visbiežāk izmantotajiem maršrutiem ar atiešanas laikiem grāmatzīmēs, lai tie ir ātri pieejami.

"Ekspress-Ādaži" kopš pagājušā gada pasažieriem piedāvā interaktīvos sarakstus viedtālruņiem - www.marsruti.lv/adazi, bet planšetēm un datoriem - www.m.marsruti.lv/adazi.

"Ekspress Ādaži" vietējas nozīmes reģionālos pasažieru pārvadājumus nodrošina deviņos maršrutos.

Kompānija "Ekspress-Ādaži" reģistrēta 1992.gadā, un tās pamatkapitāls ir 3402 eiro, liecina "Firmas.lv" pieejamā informācija. Uzņēmuma apgrozījums pērn bija 1,812 miljoni eiro, un peļņa - 8130 eiro. "Ekspress-Ādaži" pieder SIA "B-Bus".