Čehu matraču veikals "Matracis Tev"

1__1_

Matracis

Matracis ir viena no trim svarīgajām gultas sastāvdaļām. Gulta sastāv no rāmja, uz kura viss balstās, restēm, uz kā tiek likts matracis, un no paša matrača. Lai arī matracis ir lieta, ko cilvēki reizēm neskata pēc vizuālā aspekta (parasti pirmo vizuālo iespaidu rada gultas rāmis), tā ir būtiska sastāvdaļa, kas rada gulētāja sajūtas. 

Kā jau zināms, mūsdienās matracis pieejams visdažādāko veidu un izmēru. To, kāds ir vislabākais, nosaka pats gulētājs. Tas var būt ļoti individuāli, jo kādam patīk, piemēram, cietāks matracis, citam – pavisam mīksts. 

Pirms īstā un piemērotākā matrača izvēles ir ieteicams vismaz kādu brīdi uz tā pagulēt. Nereti gadās tā, ka iepriekš pētītā informācija noskaņo pircēju par labu jau kādam konkrētam matrača veidam, tomēr, atnākot uz veikalu un izmēģinot dažādus matračus, tiek izvēlēts pavisam cits risinājums. 

SIA "Matracis Tev" ir čehu matraču veikals ar plašu izvēles klāstu – matrači pieejami dažādām klientu prasībām un gaumei. Čehijas ražotājs "Moravia Komfort" (agrāk GUMOTEX) savas kvalitātes dēļ ir iemantojis lielisku reputāciju. Šis ražotājs visus modeļus izstrādā, sadarbojoties ar mediķiem, ilgstošu pārbaužu un eksperimentu rezultātā – visi risinājumi ir rūpīgi pārdomāti. 

Ražotājs piedāvā ļoti plašu matraču sortimentu. Pieejami atsperu un "pocket" atsperu matrači, putu un "visko" jeb "slinko" putu matrači, kā arī lateksa matrači. Klientam ir iespējams pasūtīt jebkura izmēra matraci, izvēlēties arī atbilstošas gultas restes un rāmi – SIA "Matracis Tev" nodrošina visu nepieciešamo klientu komfortam. 

Lasiet vairāk: http://www.cehumatraci.lv/index.php?route=information/information&information_id=7

Putu matracis

Terminā "putu matracis" iekļauti vairāki putu matraču veidi. Tie var būt "visko" jeb "slinko" putu matrači (ar ļoti dažādu putu blīvumu), PUR putu matrači – arī ar ļoti dažādu blīvumu.  RE, HR un citu veidu putu matrači.

Lai arī mūsdienās izplatījušies izteikti stereotipi par dažādu matraču veidiem, jāatceras, ka tehnoloģijas strauji attīstās, tiek ieviesti jauni materiālu veidi un uzlaboti jau esošie, un tas, kas nebija novērtēts pirms 10 gadiem, šodien ir iekarojis matraču pircēju uzticību.

Daudzi pircēji jau ir pārliecinājušies, ka putu matracis sniedz labu miega kvalitāti. Viena no šo matraču priekšrocībām ir labā punkta elastība un spēja pielāgoties gulētāja ķermenim, tādējādi sniedzot nepieciešamo atbalstu mugurai, pleciem un kaklam. 

Putu matracis tiek uzskatīts par kvalitatīvu matraci ar vairāku gadu garantiju. Mūsdienās tie ir gan gaisa  caurlaidīgi, gan arī tādi, kas ir pilnībā izjaucami – matrača slāņi savienoti bez līmes,  rezultātā tos var atvērt un iztīrīt. 

Tātad putu matracis ir arī viegli kopjams, kas atvieglo gan ikdienu, gan ir arī būtisks faktors, kas paildzina matrača kalpošanas ilgumu.
Putu matracis atšķiras arī ar blīvumu – ir cietāki matrači ar lielāku blīvumu un mīkstāki ar mazāku putu blīvumu – katrs var izvēlēties tīkamāko. 

Lasiet vairāk: http://www.cehumatraci.lv/index.php?route=product/category&path=35_37

Lateksa matracis

Lateksa matracis ir viens no dārgākajiem, taču to izvēlas daudzi. Latekss ir elastīgs materiāls, kas lieliski saglabā formu. Šo matraču ražošanā neizmanto tikai lateksu, bet gan pievieno vēl citas sastāvdaļas, lai pagarinātu tā kalpošanas ilgumu, padarot to elastīgāku, cietāku, mīkstāku. Lateksa matraču elastību un mīkstumu nosaka ne tikai lateksa sastāvs, bet arī speciāli iegriezumi.

Lasiet vairāk: http://www.cehumatraci.lv/index.php?route=product/category&path=35_36

Gultas restes

Gultas restes – bieži nenovērtēta, bet nozīmīga sastāvdaļa. Gultas restes kalpo matrača ilgmūžībai. It sevišķi jaunā tipa matračiem ir svarīgi nodrošināt ventilāciju caur apakšu, aizvadot gulētāja ķermeņa siltumu un mitrumu.

Pretējā gadījumā, kad šāda ventilācija nav iespējama, matracis var sākt no apakšas pelēt. Gultas restes veic šo funkciju, nodrošinot matrača ventilāciju, kā arī to, lai matracis nolietotos vienmērīgāk.

SIA "Matracis Tev" piedāvā lameļu restes, to platums un savstarpējais attālums nodrošina, ka jebkura matrača atspere balstās uz lamelēm. Ir iespējams izvēlēties gultas restes, kurām lielākajā svara zonā, gulētāja gurnu līmenī, ir piecas dubultās lameles – iespējams regulēt arī pamatnes cietību, nodrošinot nemainīgu komfortu gulētājiem ar atšķirīgu ķermeņa svaru.

Ja mājās ir slimnieks, kuram jāatkopjas pēc dažādām traumām, ir iespējams iegādāties gultas restes, kas aprīkotas ar motoru, nodrošinot tādas pašas regulācijas iespējas, kādas ir funkcionālajām gultām slimnīcās. 

SIA "Matracis Tev" nodrošinās vislabāko risinājumu jebkurai situācijai – ikviens atradīs visu nepieciešamo kvalitatīvam miegam, ērtībai un labsajūtai.

Lasiet vairāk: http://www.cehumatraci.lv/index.php?route=product/category&path=42_49