Eksperti diskutēs par inteliģentu inovāciju pielietojumu

Rīga, 31.okt., LETA. Starptautiskā konferencē "SAP Intelligent Enterprise Day" eksperti diskutēs, kā inteliģenti uzņēmumā izmantot datus, lai ātrāk un ar mazāku risku sasniegtu vēlamos rezultātus, aģentūru LETA informēja programmatūru uzņēmuma "SAP Latvia" komunikācijas vadītāja Inese Mauriņa.

Konference notiks plkst.9 viesnīcā "Radisson Blue Latvia", Elizabetes ielā 55, Rīgā.

Konferenci apmeklēs vairāk nekā 200 IT un biznesa vadītāji, finanšu eksperti, kā arī valsts un pašvaldības iestāžu pārstāvji, lai iepazītos ar starptautisko ekspertu, kā arī Latvijas uzņēmēju un iestāžu veiksmes stāstiem, izmantojot "SAP" biznesa risinājumus.

"SAP Latvia" vadītājs Ainārs Bemberis sacīja, ka "SAP Intelligent Enterprise Day" piedāvā iespēju informāciju tehnoloģiju (IT) un biznesa vadītājiem uzzināt, kā ar inovatīviem risinājumiem un jaunām iespējām padarīt organizācijas darbu efektīvāku. "Latvijā ir zināšanas, kompetenti un izglītoti eksperti, taču nereti pietrūkst iniciatīvas un drosmes ieviest digitālos risinājumus. Tāpēc konferencē būs iespēja iepazīties ar vairākiem valsts un privātā sektora pārstāvju pieredzes stāstiem, kas apliecina, ka investīcija tehnoloģijās un prasme pielietot inovācijas, atmaksājas," skaidroja Bemberis.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, pērn "SAP Latvia" strādāja ar 3,516 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6,2% mazāk nekā gadu iepriekš, bet peļņa saruka par 28,8% un bija 279 866 eiro.

Kompānija reģistrēta 2007.gada jūnijā, un tās pamatkapitāls ir 252 844 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Vācijā reģistrētais uzņēmums "SAP SE".