"Rīgas miesnieks" produkcijas ražotājs rīko atvērto durvju dienas

Rīga, 22.okt., LETA. Zīmola "Rīgas miesnieks" produkcijas ražotājs "HKScan Latvia" no šodienas līdz 26.oktobrim par godu Latvijai 100 gadu svinībām atvērs vietējās ražotnes Jelgavā durvis, aģentūru LETA informēja kompānijā.

Pasākums norisināsies Savienības ielā 8, Jelgavā.

Ražotnes apskatei ir aicināts piedalīties ikviens, kurš vēlas uzzināt vairāk par uzņēmumu un aplūkot ražotnes procesus klātienē.

"HKScan Latvia" pārdošanas direktors Heino Lapiņš pasākuma dalībniekus iepazīstinās ar uzņēmuma aktualitātēm un pastāstīs par ražošanas tehnoloģijām. Tāpat apmeklētājiem būs iespēja aplūkot uzņēmumu no iekšpuses, dodoties ekskursijā pa ražotnes telpām un ieraudzīt ražošanas procesus, ko ikdienā nav iespēja skatīt.

Pēc pasākuma oficiālās daļas varēs gūt atbildes uz interesējošiem jautājumiem un degustēt ražotnes produkciju.

Pasākums sāksies plkst.10 ar informatīvu prezentācija par uzņēmumu un ražotni, kas ilgs apmēram stundu. Pēcāk no plkst. 11-12 sekos ekskursija pa ražotni, bet plkst.12 - degustācija, jautājumi un atbildes.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka 2017.gada 34,475 miljonu eiro apgrozījumu un 917 922 eiro peļņu.

Tāpat ziņots, ka "HKScan Latvia" ir dibināts 1992.gadā, un kopš 1998.gada kompānija ietilpst "HKScan" grupā. Kompānijas pamatkapitāls 2,214 miljoni eiro. "HKScan" ir viena no lielākajām pārtikas produktu ražošanas kompānijām Ziemeļu valstīs un ietver gaļas pārstrādes uzņēmumus Somijā, Zviedrijā, Dānijā un Baltijas valstīs. Kompānija eksportē produktus uz gandrīz 50 valstīm.