"Rīgas krēslu fabrikas" apgrozījums pērn pieauga par 98,8%

Rīga, 2.okt., LETA. SIA "Rīgas krēslu fabrika" pagājušajā gadā strādāja ar 2,387 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 98,8% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa bija 267 366 eiro, pretēji 211 370 eiro zaudējumiem gadu iepriekš, liecina informācija "Firmas.lv".

Kompānijas vadības ziņojumā teikts, ka pērn uzņēmums turpināja ieguldījumus tehnoloģisko iekārtu iegādē, jaunu tehnoloģisko procesu apgūšanā, jaunu produktu dizaina un tehnoloģiju izstrādē, kā arī preču virzīšanā starptautiskajā tirgū. Pērn kompānija iegādājās iekārtas, kas ļaus ātrāk, kvalitatīvāk un plašākā sortimentā izgatavot dažādas mēbeles birojiem un citām sabiedriskām telpām.

Uzņēmuma vadība arī atzīmē, ka kompānija aizvadītajā gadā paplašināja ražoto krēslu modeļu piedāvājumu un pilnveidoja ražošanas tehnoloģijas. Tāpat uzņēmums piedalījās valsts iepirkumos, kā arī produkciju realizēja ārpus Latvijas.

Kompānijas vadības ziņojumā sacīts, ka "Rīgas krēslu fabrikas" turpmākā attīstība ir saistīta ar jaunu produktu izstrādi un jaunu krēslu modeļu, un to modifikāciju ieviešanu ražošanā, kā arī krēslu un citu produktu realizācijas paplašināšanu Latvijā un ārpus tās.

"Rīgas krēslu fabrika" 2016.gadā strādāja ar apgrozījumu 1,201 miljona eiro apmērā, kas ir 2,1 reizi mazāk nekā 2015.gadā, kā arī cieta zaudējumus 211 370 eiro apmērā, pretstatā peļņai gadu iepriekš.

"Rīgas krēslu fabrika" reģistrēta 1999.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2800 eiro. Uzņēmuma īpašnieki ir privātpersonas Aldis Circenis (75%) un Miks Dzelde (25%).