Ziedu veikals, ziedu piegāde. "Flowers Riga"

florens_international_sia_b6pfp_025_626x415

Ziedu piegāde

Ziedu piegāde – tā ir iespēja iepriecināt kādu sev tuvu un mīļu cilvēku ar skaistu ziedu pušķi. Nekas nespēs izraisīt tik siltas jūtas, kā no visas sirds uzdāvināti svaigi ziedi.

Mūsdienu floristika no ziediem ļauj veidot ne tikai vienkārši pušķus, bet īstus mākslas šedevrus. To izskats jau vien izsaka visu. Baltas rozes, rotātas ar zaļumiem, lietišķas sarkanas tulpes, maigas rozā gerberas vai jautrās margrietiņas – tie nav vienkārši ziedi, bet gan unikāli jūtu paudēji.

Vislabākais un ērtākais variants ir pasūtīt ziedus interneta veikalā, kur ir parādīti simtiem ziedu pušķu paraugu visiem dzīves gadījumiem, dažādās cenu kategorijās. Pēc pasūtījuma veikšanas var tikt veikta ziedu piegāde uz jebkuru adresi – māju, dzīvokli, biroju, slimnīcu vai jebkuru citu vietu, neizejot no mājām.

Ziedu piegāde Rīgā no "Flowers Riga" ļaus piedot rozīnīti jebkuram notikumam vai vienkārši izrotāt parastu dienu ar spilgtiem toņiem. Ziedu piegāde pieejama visā Latvijā.

Ziedi dzimšanas dienā

Ziedi dzimšanas dienā ir tradicionāla, tomēr joprojām ļoti iemīļota dāvana. Par skaistiem ziediem priecāsies ikviens, neatkarīgi no dzimuma vai vecuma.

Ziedi iepriecina ar savu skaistumu, kas rotās mājokli, kā arī to patīkamo aromātu. Ziedu dāvināšana vienmēr ir īpašs notikums, tādēļ ziedi dzimšanas dienā ir gandrīz vai neaizstājami.

Klasiskākā izvēle, noteikti, ir rozes. Jubilāru var iepriecināt arī ar ziedu pušķi. Ziedu pušķi tiek veidoti, atbilstoši dažādām emocijām – tie var būt gan romantiski, gan priecīgi, gan maigi. Apaļās jubilejās gaviļnieku iespējams pārsteigt ar lielu ziedu grozu. Šāda dāvana paliks atmiņā uz ilgu laiku.

Ziedi dzimšanas dienā ir spējīgi bez vārdiem parādīt jūtas, kuras ir tik sarežģīti izteikt citādi.

Rozes

Rozes ir viena no populārākajām ziedu šķirnēm, ko dāvina svētkos un citos īpašos dzīves mirkļos. Tā ir klasiska izvēle. Rozes ir elegantas, tās iepriecina, uzmundrina un neatstāj vienaldzīgu.

Ir pieejamas ļoti dažādas rožu krāsas, un parasti to krāsu izvēlamies, balstoties uz savu vai saņēmēja gaumi. Taču, zinot ziedu krāsu simbolisko nozīmi, iespējams panākt vēl ievērojamāku efektu un ar rožu palīdzību nodot otram cilvēkam savu īpašo vēstījumu. Piemēram, tradicionālās sarkanās rozes simbolizē mīlestību. Rozā krāsas rozes parasti pasniedz kā pateicību vai kā piedošanas lūgumu. Oranžas rozes simbolizē aizraušanos, tām piemīt spēcīga pozitīva enerģētika. Dzeltenu ziedu nozīme ir draudzība. Baltas rozes, savukārt, simbolizē melanholiju un arī nedaudz skumjas – šādus ziedus vislabāk pasniegt tad, ja ir raizes vai uztraukums par saņēmēju, tā paužot līdzjūtību.

Uzziniet vairāk: https://www.zieduveikals.lv