Veiktas izmaiņas "Rīgas dzirnavnieka" valdē

Rīga, 4.sept., LETA. Graudu pārstrādes uzņēmuma "Rīgas dzirnavnieks" valdē veiktas izmaiņas, liecina informācija ''Firmas.lv''.

No kompānijas valdes locekļa amata ir atcelts Lietuvas pilsonis Alds Baltutis.

Tikmēr valdē turpina strādāt līdzšinējie valdes locekļi Martīns Česnavičs, Žilvins Pakeltis, Vīgints Ramūns Gaiļus, Andrejus Cedrons, kā arī valdes priekšsēdētājs Roberts Beržinsks.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2016.gada 1.jūlija līdz 2017.gada 30.jūnijam, "Rīgas dzirnavnieks" strādāja ar 23,878 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 2,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa samazinājās par 13,9% - līdz 726 947 eiro.

''Rīgas dzirnavnieks" ražo un pārdod graudu pārstrādes produktus - kviešu un rudzu miltus, miltu maisījumus, pārslas, placinātus graudus un putraimus industriālajiem patērētājiem, kā arī fasēto produkciju individuālam patēriņam ar zīmoliem "Herkuless", "Hercogs" un "Īsta saimniece". "Rīgas dzirnavnieks" ir daļa no "Baltic Mill" grupas uzņēmuma, kas ir viena no lielākajām un modernākajām graudu pārstrādes grupām Baltijas valstīs.