SIA "ADS Dress" – bērnu un sieviešu apģērbu ražošana un šūšana

Adsdress_apgerbi_2

Bērnu apģērbu šūšana

Bērnu apģērbu šūšana sniedz iespēju vecākiem savus bērnus ietērpt kvalitatīvā un oriģinālā apģērbā. Bērnu apģērbu šūšanu kļūst arvien populārāka un pieprasītāka, tā nodrošina apģērba unikalitāti, jo ir īsts roku darbs.

Daudzi vēlas savus bērnus ietērpt vienādos vai līdzīgos apģērbos, radot saskaņotu un ģimenisku iespaidu – bērnu apģērbu šūšana ir īstais risinājums.

Uzņēmums "ADS Dress" piedāvā augstas kvalitātes bērnu apģērbu šūšanu gan ikdienai, gan svētkiem. Apģērbs gan meitenēm, gan zēniem  tiek veidots, lai tajā justos ērti un patīkami. Tiek piedāvāti dažādi apģērbu komplekti jaundzimušajiem, kā arī vecākiem bērniem dažādi krekli, blūzes, kleitas, bikses un aksesuāri. 

Lasiet vairāk: http://www.adsdress.lv/bernu-apgerbi

Sieviešu apģērbu šūšana

Sieviešu apģērbu šūšana ir aktuāls jautājums daudzām, jo ikviena vēlas izskatīties oriģināli. Sieviešu apģērbu šūšana ir paredzēta gan īpašiem svētkiem, gan ikdienai. 

Nav noslēpums, ka sievietes apģērba izvēlei pievērš lielu vērību, tomēr ne vienmēr ir viegli atrast un izvēlēties sev piemērotāko tērpu.

Uzņēmums "ADS Dress" piedāvā profesionālu un kvalitatīvu sieviešu apģērbu šūšanu, ņemot vērā modes tendences. Uzņēmums piedāvā gan dažādas vakarkleitas, kāzu kleitas, blūzes, korsetes un dažādus aksesuārus. Piedāvājumā ir arī mātes un meitas apģērbu komplekti. Sieviešu apģērbu šūšana ir lielisks veids, kā izskatīties skaisti, krāšņi un oriģināli.

Lasiet vairāk: http://www.adsdress.lv/sieviesu-apgerbi

Tekstila šūšana

Tekstila šūšana arī mūsdienās ir populāra un pieprasīta izvēle daudziem. Tekstils ir izstrādājums no vilnas, kokvilnas vai sintētiskā pavediena. Tekstila šūšana ietver dažāda veida apģērbu un citu aksesuāru izgatavošanu, tā ir piemērota izvēle tiem, kuriem svarīgs ir gan komforts, gan kvalitāte. 

Tekstila šūšana kā nodarbe pastāv jau ļoti sen, un no tekstila ir iespējams iegūt gan dažāda veida apģērbu, gan mājokļa interjeram noderīgas lietas.

Uzņēmuma "ADS Dress" apģērbu izveide ietver arī tekstila šūšana, kas nodrošina augstākās kvalitātes apģērbu ikviena klienta gaumei. Uzticot tērpu izveidi profesionālim, ikviens var iegūt sev piemērotu, augumu izceļošu un oriģinālu apģērbu.

Lasiet vairāk: http://www.adsdress.lv/