"Latraps" ģenerāldirektors Edgars Ruža iecelts valdes priekšsēdētāja amatā; kooperatīvam izveidota padome

Rīga, 20.aug., LETA. Lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības "Latraps" valdes priekšsēdētāja amatā iecelts līdzšinējais uzņēmuma ģenerāldirektors Edgars Ruža, kā arī kooperatīvam izveidota padome, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Latraps" valdes locekļu amatos no jauna iecelti Ģirts Ozols un Anda Ozoliņa.

Savukārt darbu valdē neturpina līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Gunvaldis Sproģis un valdes locekļi Valters Bruss, Jānis Kaņeps, Iveta Grudovska, kuri visi iecelti jaunizveidotajā padomē, un Juris Lazdiņš.

Tostarp Bruss iecelts par kooperatīvās sabiedrības padomes priekšsēdētāju, kamēr par padomes priekšsēdētāja vietnieku iecelts Sproģis. Par "Latraps" padomes locekļiem iecelti Kaņeps, Grudovska, Mārtiņš Trons, Artūrs Akmens, Eduards Šmits, Ivars Gruduls un Māris Bērziņš.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2016.gada 1.jūlija līdz 2017.gada 30.jūnijam, "Latraps" strādāja ar 185,504 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 18,9% mazāk nekā iepriekšējā finanšu gadā, savukārt kooperatīva peļņa saruka par 1,8% - līdz 1,399 miljoniem eiro.

Lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvā sabiedrība "Latraps" reģistrēta 2000.gadā. "Latraps" pamatdarbība ir biedriem nepieciešamo lauksaimniecības izejvielu un viņu izaudzētās produkcijas tirdzniecība, graudu un rapšu pirmapstrāde.