Augļu un dārzeņu pārstrādātājam "Milda KM" iecelta jauna valdes priekšsēdētāja

Rīga, 15.aug., LETA. Augļu un dārzeņu pārstrādātājam "Milda KM" ir mainījies valdes priekšsēdētājs un turpmāk šos amata pienākumus pilda Kete Prūse, liecina informācija "Firmas.lv".

Iepriekš kompānijas valdes priekšsēdētājs bija Vilnis Vorobjovs, kurš šajā amatā bija no 2015.gada 19.maija līdz šā gada 17.jūlijam.

Otrdien, 14.augustā, par "Milda KM" valdes priekšsēdētāju iecelta Prūse, kura patlaban ir vienīgā "Milda KM" valdes locekle.

Jau ziņots, ka "Milda KM" pagājušajā gadā strādāja ar 2,383 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 9,6% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi pieauga 1,8 reizes - līdz 171 737 eiro.

"Mildas KM" darbības virzieni ir dārzeņu, konservu, pamatēdienu un ēdienu piedevu ražošana, kā arī tirdzniecība. "Mildas KM" rūpnīca atrodas Kocēnu pagastā, uzņēmuma reģistrētais pamatkapitāls ir 2 322 000 eiro, pērn nodarbināto skaits - 40 cilvēki.

"Mildas KM" vienīgais īpašnieks ir uzņēmums "GGV Invest". Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "GGV Invest" īpašnieki ar 31,77% daļu katram ir Gints Čakāns, Jizhaku Rubanenko un Viesturs Kuļikovskis, bet 4,69% daļu pieder Gundaram Kuļikovskim.