Namu apsaimniekotāja "Hausmaster" apgrozījums pērn samazinājies par 8,3%

Rīga, 13.aug., LETA. Starptautiskajā "Civinity" grupā ietilpstošais namu apsaimniekošanas uzņēmums AS "Hausmaster" pagājušajā gadā strādāja ar 9,308 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 8,3% mazāk nekā 2016.gadā, kā arī guva 265 953 eiro peļņu pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka pērn "Hausmaster" apsaimniekoto māju skaits turpināja pieaugt, saglabājoties klientu lojalitātei un apmierinātībai ar sniegtajiem pakalpojumiem. Pērn realizēts būtisks skaits pasākumu, kas vērsti uz ēku tehniskā stāvokļa uzlabošanu.

"Hausmaster" saskata tirgus daļas paplašināšanas iespējas gan slēdzot jaunus dzīvojamo māju pārvaldīšanas līgumus, gan iegādājoties lielāku vai mazāku pārvaldīšanas uzņēmumu akcijas.

Ilgtermiņā uzņēmuma stratēģija ir sadarboties ar maksātspējīgiem klientiem, kuri nepieciešamības gadījumā ir gatavi rast kopīgus risinājumus īslaicīgām finanšu problēmām, un pārtraukt sadarbību ar klientiem, kuri ilgstoši neveic maksājumus un negodprātīgi uzkrāj parādus.

2016.gadā "Hausmaster" strādāja ar 10,154 miljonu eiro apgrozījumu un cieta 816 803 eiro zaudējumus.

"Civinity" ir viens no lielākajiem dzīvojamo un komercēku apsaimniekošanas pakalpojumu sniedzējiem Baltijas valstīs. Grupa apvieno vairāk nekā 20 uzņēmumu, kuri apsaimnieko komerciālās un dzīvojamās ēkas. 2017.gadā grupas provizoriskie ieņēmumi sasniedza 38,8 miljonus eiro.

"Civinity" grupa Latvijā pārvalda namu apsaimniekošanas, administrēšanas un uzturēšanas uzņēmumus Rīgā, Mārupē, Ādažos, Ogrē, Jūrmalā un citās pilsētās: AS "Hausmaster", SIA "CS Komercserviss", SIA "Jūrmalas namsaimnieks", SIA "Labo namu aģentūra", SIA "Home Master", SIA "VBS serviss" un uzkopšanas servisa uzņēmumu SIA "ALG Cleaning".