Augi un podi. "Podi un podi"

flowers_1150050_960_720

Puķu podi

Puķu podi ir nozīmīgi telpaugu audzēšanā, jo tieši tie palīdz izdzīvot pašam augam. Ar tiem būs iespējams pienācīgi rūpēties par telpaugiem, kā arī to daudzveidīgais dizains ļaus radīt ikviena vēlmēm atbilstošu stilu. Dekoratīvi puķu podi atdzīvinās mājokļa interjeru un padarīs to unikālu. "Podi un podi" palīdzēs izvēlēties gan telpaugus, gan arī tiem piemērotus puķu podus.

Puķu podi atšķiras pēc materiāla, no kā tie ir izgatavoti. Tie ir dažādi, taču paši populārākie ir keramiskie un plastmasas puķu podi. Keramiskie jeb māla puķu podi ir smagi un stabili – tie negāzīsies telpauga smaguma dēļ. Tajā pašā laikā tos būs grūtāk pārvietot.

Keramiskie puķu podi ir piemēroti lieliem un smagiem augiem, piemēram, palmām. Šādi podi parasti ir arī daudzveidīgāki to izmērā, dizainā un krāsās. Plastmasas puķu podi ir daudz vieglāki nekā no māla izgatavotie. Tie ir ideāli piemēroti  nelieliem augiem. Ja augs ir pārāk liels, tad tas var sasvērties un apgāzties. Plastmasas puķu podi ir neuzkrītoši, tie iederēsies ikvienā interjerā. Ja nepieciešama īpaša izturība, ieteicami cementa puķu podi. Tie var kļūt pat spilgtu interjera dizaina elementu. Puķu podi – kastes noderēs garšaugu vai citu nelielu augu audzēšanai.

Puķu podus izvēlas atbilstoši tam, kur tos paredzēts novietot – vai tās būs iekštelpas, terase, balkons vai dārzs. Ja tos paredzēts izvietot ārā, tad jāizvēlas tādi puķu podi, kuru neietekmēs aukstums un mitrums, lai tie neprasītu papildu rūpes, kopjot pašus augus.

Puķu podi sukulentiem, garšaugiem, stādiem, dārzeņiem, kaktusiem, rozēm – jebkāda veida augiem – atrodami "Podi un podi".

Lasiet vairāk: http://www.podiunpodi.lv/katalogs/params/category/91467/

Augu, podu un dekoru noma

Augu, podu un dekoru noma ir lielisks risinājums dažāda veida pasākumu rotāšanai. Plānojot kāzas, jubilejas, kristības vai citus lielus un sen gaidītus svētkus, ir vēlme pievienot vairāk zaļumus un dzīvīgumu, taču lielu telpu dekorēšanai ne vienmēr pietiks ar mājas augiem. "Podi un podi" piedāvā pakalpojumu – augu, podu un dekoru noma. Tādā veidā iespējams izvēlēties savam pasākumam piemērotākos augus un dekorus, ko izīrēt uz pasākuma norises laiku.

Augu, podu un dekoru noma atvieglos pasākuma organizēšanu un iekārtošanu. Atbilstošu augu, podu un dekoru piemeklēšana un iegāde ir laikietilpīga, sarežģīta un arī dārga. Neviens nevēlas visu dienu pavadīt veikalā, izvēloties vajadzīgās dekoru krāsas un izmērus.

"Podi un podi" piedāvā augu, podu un dekoru piemeklēšanu un nomu. Pasākuma telpām un vajadzībām piemērotākos augus un dekorācijas iespējams iznomāt arī uz pāris dienām – svinīgiem pasākumiem, piemēram, kāzām, kā arī dažāda veida  banketiem, izstādēm utml. Tas ir izdevīgākais risinājums skaistu svētku radīšanai.

Lasiet vairāk: http://www.podiunpodi.lv/noma/

Mākslīgie ziedi un augi

Mākslīgie ziedi un augi ir lielisks risinājums, ja nav iespējams audzēt dzīvus augus, taču ir vēlme baudīt dabas skaistumu. Kvalitatīvi mākslīgie ziedi un augi izskatās gluži kā dabīgie, un to izskats saglabājas nemainīgi skaists gadiem ilgi.

Mākslīgie ziedi un augi priecēs ar savu svaigo un estētisko izskatu arī tumšākajos istabas kaktos jebkurā gadalaikā. Šādi augi būs lieliski piemēroti izvietošanai tumšās istabās, piemēram, vannas istabās, kā arī birojos, kur varētu nepietikt laika pienācīgi parūpēties par īstiem ziediem. Mākslīgo ziedu un augu kopšana ir pavisam vienkārša, tā būs pa spēkam ikvienam. Nebūs jāuztraucas par regulāru laistīšanu, pārstādīšanu un citām rūpēm.

Mākslīgo ziedu vidū viena no populārākajām izvēlēm ir mākslīgās orhidejas. Tā kā orhidejas ir visai prasīgas to kopšanā, tad šāds variants būs piemērots tiem, kas neprot vai neatrod pietiekami daudz laika īstu orhideju audzēšanai.

Lasiet vairāk: http://www.podiunpodi.lv/katalogs/params/category/91479/