Čehu matraču veikals "Matracis Tev"

matracis

Matracis

Matracis ir būtisks kvalitatīva miega nodrošināšanai. Tam ir jābūt augstas kvalitātes un gulētājam piemērotam, lai nakts laikā gūtu izcilu komfortu. Radoša, pilnvērtīga dzīve ir vislielākā jebkura cilvēka vērtība un mērķis. Lieliska veselība un pacilāts garastāvoklis – galvenais laimīgas esamības nosacījums – sevišķi ir atkarīgs no mūsu dzīves stila, kā izdodas savienot aktivitāšu un atpūtas attiecību. Labs miegs ir dabisks un vislētākais veids, kā nodrošināt ķermeņa un dvēseles mieru, atgūt spēkus un nākamajā dienā justies možam. Medicīniskie pētījumi pierāda, ka kvalitatīvs matracis palīdz izvairīties no dažādiem veselības traucējumiem un pozitīvi ietekmē cilvēka veselību.

Izvēloties piemērotāko matraci, no sākuma jānovērtē tā garums. Matracim jābūt par vismaz 15 centimetriem garākam par gulētāju. Savukārt platumā – ne mazāk kā 70 centimetri uz vienu gulētāju.

Matracis nodrošina atbalstu ķermenim un mugurkaulam. Pirms matrača iegādes nepieciešams pārbaudīt, vai starp ķermeni un matrača virsmu neveidojas atstarpe. Savukārt matrača stingrības pakāpes izvēle ir atkarīga no individuālām vēlmēm.

Lasiet vairāk: http://www.cehumatraci.lv/index.php?route=product/category&path=35

Virsmatracis

Virsmatracis palīdz sasniegt paaugstinātu komforta līmeni un aizsargā matraci no priekšlaicīgas nolietošanās. Kvalitatīvs virsmatracis spēj pilnībā mainīt priekšstatu par miega kvalitāti.

Daudzi cilvēki mūsdienās cieš no muguras sāpēm. Izrādās, ka sāpes biežāk rodas ilgstoša guļus stāvokļa rezultātā, kad atrodamies neērtā pozā vai guļam uz neērtām mēbelēm, nevis fiziskas slodzes dēļ. Lai cilvēks atpūstos gan fiziski, gan garīgi, aptuveni trešo daļu dienas un cilvēka mūža ķermenim jāatrodas guļus. Tādēļ svarīga ir ne tikai gulēšanas poza, bet arī mēbeles piemērotība ķermenim. To spēj ietekmēt virsmatracis. Virsmatracis jebkuru neērtu, cietu gultu vai dīvānu pārvērtīs par mājīgu un ērtu guļasvietu.

Zināms, ka matracis ir regulāri jāmaina. Taču, lai process būtu lētāks un vienkāršāks, var izvēlēties virsmatraci, ko uzklāt virsū matracim un paildzināt tā mūžu. Tam piemīt arī tādas priekšrocības kā ērtas pārvietošanas iespējas, spēja pielāgoties ķermenim un izdevīga cena.
Virsmatracis noderēs pārgājienos vai atpūtai vasarnīcā, jo kompaktais rullis ietilps jebkurā automašīnas bagāžas nodalījumā. Tas būs neaizvietojams saimniecībā arī tad, ja bieži tiek uzņemti ciemiņi ar nakšņošanu.

Lasiet vairāk: http://www.cehumatraci.lv/index.php?route=product/category&path=35_55

Koka gultas

Cilvēkiem arvien biežāk rodas vēlme savā mājoklī ieviest pēc iespējas vairāk dabīgu materiālu, tādēļ arī koka gultas ir populāra izvēle guļamistabas iekārtošanai. Koka gultas ir ekoloģiskas, izturīgas un ražotas no augstas klases izejmateriāliem. Koka gultas, ko piedāvā "Matracis Tev", pieejamas dažādās krāsās, dizainos un izmēros, sākot no klasiska līdz mūsdienīgam. Ikviens atradīs sev piemērotāko gultu.

Koka gultas pieejamas no tādiem materiāliem kā priede, osis, ozols, dižskābārdis, bērzs. Dažādiem koka veidiem, kurus izmanto gultu ražošanā, atšķiras to īpašības – gan koka tekstūra, faktūra un tonis pēc apstrādes, gan arī to izturības pakāpe. Taču izturība pret skrāpējumiem un cita veida mehāniskiem bojājumiem kopumā ir būtiskākā šādu gultu priekšrocība.

Gulta no koka ir labākā izvēle, jo tai piemīt tādas priekšrocības kā respektablums, dabiskums, plaša toņu izvēle, viegla kopšana, ilgmūžība un restaurācijas iespējas. Koka gultas kopj, noslaukot tās ar mīkstu, sausu vai nedaudz mitru drānu. Šīs mēbeles var kalpot ļoti ilgu laiku, īpaši ņemot vērā to, ka tās iespējams restaurēt un atjaunot to izskatu.

Lasiet vairāk: http://www.cehumatraci.lv/index.php?route=product/category&path=40