Allažu uzņēmuma "Kokapstrāde 98" apgrozījums pērn pieauga par 30,3%

Rīga, 15.jūn., LETA. Allažu uzņēmums "Kokapstrāde 98" pagājušajā gadā strādāja ar 24,546 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 30,3% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa palielinājās par 3,3% un sasniedza 1,987 miljonus eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka aizvadītais gads kopumā kompānija bija veiksmīgs. Kompānijas finansiālās darbības rādītāji ir līdzīgi kā iepriekšējā gadā un kopumā labi. Kompānijas apgrozījums pieauga saistībā ar pārdoto preču vai pakalpojumu apjoma pieaugumu. Kopumā kompānijas finansiālais stāvoklis ir vērtējams kā labs, un kompānija savlaicīgi var norēķināties par savām saistībām.

Pērn kompānija veica arī pētniecības darbus, pētniecībai izlietojot līdzekļus 220 951 eiro apmērā. Tāpat kompānija regulāri iegulda līdzekļus ilgtermiņa ieguldījumu uzlabojumos un to atjaunošanā.

Pamatojies uz aizvadītajā gadā un iepriekšējos gados veiktajiem pasākumiem, kompānijas vadība uzskata, ka tā ir nodrošinājusies, lai nākotnē varētu ieņemt stabilu vietu tirgū.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka 2016.gadā "Kokapstrāde 98" strādāja ar 18,839 miljonu eiro apgrozījumu un 1,925 miljonu eiro peļņu.

Kompānija ir reģistrēta 1998.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 6,060 miljoni eiro. Kompānija pieder četrām privātpersonām, tostarp uzņēmuma lielākais īpašnieks ir Pēteris Eduards Dzenis (55%), Gunārs Dzenis (34%), Visvaldis Dzenis (6%) un Viktors Aleksandrs Dzenis (5%).