Digitālā druka. SIA "Zeta GD"

DRUKA

Digitālā druka

Digitālā druka arvien biežāk tiek izmantota mazu tirāžu preses izdevumu, plakātu, bukletu, apsveikumu, vizītkaršu drukai, kuru apjoms nesasniedz punktu, kad lapas cena sakritīs ar ofseta drukas tehnoloģiju, kas lielas tirāžas spēj ražot par zemu cenu. Digitālā druka pieejama līdz A3+ formātam.

Digitālā druka ir drukas tehnoloģija, kas saražo iespieddarbus tieši no datora faila. Tai nav nepieciešams starpnieks nesējā. Mūsdienās digitālā druka ir ļoti augstā kvalitātē – attēli ir ar augstu izšķirtspēju, krāsas ir noturīgas un piesātinātas, gradienti ir plūstoši.

Drukas mašīnas sniedz iespēju eksperimentēt ar dažāda tipa papīru – tajā skaitā arī faktūras un dizaina papīru. Materiāli drukai var būt gandrīz jebkura veida papīrs vai kartons. Tā ir iespēja iegūt unikālas drukloksnes, kas precīzi atbilst iecerēm un vēlmēm.

"Zeta GD" garantē kvalitātes kontroli, kas nodrošinās augstu digitālās drukas kvalitātes un ātrus izpildes termiņus.

Lasiet vairāk: http://www.zetagd.lv/digitala-druka.aspx

Lielformāta druka

Lielformāta druka ir veids, kā iegūt kvalitatīvas izdrukas gan reklāmai brīvā dabā, gan iekštelpu interjera izveidei. Lielformāta druka tiek izmantota plakātu, uzlīmju, gaismas reklāmu, afišu, karogu, baneru u.c. reklāmas objektu izgatavošanā. Drukāšanai tiek izmantotas līmplēves, papīri, PVC un tekstilaudumi.

Pieejamas ekonomiskās līmplēves reklāmas uzlīmju izgatavošanai, skatlogu un automašīnu aplīmēšanai, kā arī augstas kvalitātes līmplēves liektu un nelīdzenu virsmu aplīmēšanai. Vitrīnu un skatlogu aplīmēšanai vispiemērotākā ir «One Vision» perforēta līmplēve.

Lielformāta druka uz papīra paredzēta afišu, plakātu drukāšanai, gaismas kastu noformēšanai. Augstas kvalitātes izdrukām un lielformāta fotoattēliem labākā izvēle ir fotopapīrs. Stendu noformēšanai, savukārt, izmanto pusglancētu un ūdensizturīgu sintētisko papīru, kas ir neplīstošs.

Lielformāta druka uz audumiem ir iespējama dažādu mērķu īstenošanai – sākot no apģērbu apdrukas, līdz karogu izgatavošanai un iekštelpu dekorēšanai.

Lasiet vairāk: http://www.zetagd.lv/lielformata-druka.aspx

Apģērbu apdruka

Apģērbu apdruka ļauj radīt unikālus tērpus, kas precīzi atbilst jebkurām iecerēm un vēlmēm. Apģērbu apdruka visbiežāk tiek asociēta ar t-kreklu apdruku.

T-krekli ir lieliska garderobes sastāvdaļa. Tos ir ērti valkāt un ļauj izteikt savu noskaņojumu, intereses un unikālās personības. Apģērbu apdruka sniedz ikvienam iespēju izskatīties tā, kā vēlas. T-kreklus iespējams apdrukāt ar jebkuru vēlamo attēlu vai tekstu.

Apģērbu apdruka paredz arī druku uz cepurēm. Tā ir iespēja padarīt savu zīmolu vēl atpazīstamāku – veidot reklāmas kampaņu bez lieliem izdevumiem. "Zeta GD" garantē augstu kvalitāti un pielāgošanos visām mārketinga vajadzībām.

Apģērbu apdruka, ko piedāvā "Zeta GD", nodrošina arī sporta formu vai jebkura cita apģērba druku.

Lasiet vairāk: http://www.zetagd.lv/apgerbu-apdruka.aspx