Daktera Kuzņecova klīnika. SIA "Acu mikroķirurģijas centrs"

lazer_9432

Redzes korekcija

Redzes korekcija palīdz uzlabot redzi un dzīvot pilnvērtīgu dzīvi, neuztraucoties par redzes problēmām. Redzes korekcija ir iedalāma ārējā un ķirurģiskā korekcijā.

Ārējā redzes korekcija ir redzes uzlabošana ar briļļu vai kontaktlēcu palīdzību. Tā parasti ir pirmā izvēle, vēloties koriģēt savu redzi. Tomēr jāmin, ka kontaktlēcas ne vienmēr būs iespējams nēsāt. Visai bieži sastopama kontaktlēcu nepanesamība. Savukārt brilles ierobežo cilvēku, neļaujot brīvi veikt dažādas fiziskas aktivitātes, kā arī ietekmē izskatu.

Redzes korekcija, ko veic ķirurģiskā ceļā, ir vislabākais ieguldījums savā veselībā. Tā ļauj mierīgi dzīvot, neuztraucoties par lēcu maiņu vai briļļu nēsāšanu. To veic, izmantojot lāzeri.

Redzes korekcija ar lāzeri aizņem mazāk nekā minūti un tai ir ļoti maz blakusefektu. Nākamajā dienā pēc operācijas jau var sportot un vadīt automašīnu. Pēc piecām dienām pieļaujama fiziska ietekme – acu berzēšana, karsts gaiss vai ūdens nekādi nebojās acis. Pēc trim nedēļām pacients pavisam aizmirst par to, ka ir veikta operācija.

Redzes korekcija sniedz iespēju iegūt asu redzi un būtiski uzlabo dzīves kvalitāti.

Lasiet vairāk: http://lazer.lv/lv/lasik

Lāzeroperācija acīm

Lāzeroperācija acīm ir efektīvs veids, kā risināt redzes problēmas. Arvien vairāk cilvēku saskaras ar tuvredzību, tālredzību vai astigmātismu, ko ātri iespējams novērst ar lāzeroperāciju.

Pirms operācijas nepieciešams nākt uz konsultāciju un izrunāt operācijas mērķi ar ārstu. Ir jāzina, ka lāzeroperācija acīm nodrošinās maksimālu redzes kvalitāti – redze būs tuva, vai vienāda, vai lielāka par vieninieku – atkarīgi no pacienta sākuma rādītājiem un fizioloģiskām iespējām. Potenciālajam pacientam ir jābūt pilngadīgam.

Lāzeroperācija acīm ir nesāpīga, ātri un viegli panesama. Daktera Kuzņecova klīnikā tiek izmantotas jaunākās tehnoloģijas ar viļņu frontes izmantošanu, kuras atzinusi NASA, izmantojot tās redzes korekcijām pilotiem un astronautiem. Ar šīm tehnoloģijām iespējams ārstēt arī pacientus ar plānu radzeni, platām zīlītēm, sarežģītām redzes refrakcijām, t.i. iespējams labot sarežģītas un augstas pakāpes tuvredzību, tālredzību un astigmātismu. Strādājot viļņu frontē, tiek saglabāta dabiska radzenes forma.

Lāzeroperācija acīm ir ar minimālu atjaunošanās periodu – 85% pacientu ir pārliecināti, ka pēc 20 - 30 minūtēm pēc operācijas varētu vadīt automašīnu.

Lasiet vairāk: http://lazer.lv/lv/laser-correction

Lāzerkorekcija tālredzībai

Lāzerkorekcija tālredzībai mūsdienās ir iespējama. Bieži vien pacienti ar tālredzību ir pārliecināti, ka viņiem nav iespējams veikt lāzerkorekciju. Tā nav taisnība, jo parasti šādu informāciju sniedz klīnikās, kur nav pieejama atbilstoša aparatūra. Daktera Kuzņecova klīnikā var tikt veikta lāzerkorekcija tālredzībai – arī sarežģītā un augstā pakāpē (no 0.5 līdz 8.0 dioptrijām). Lāzerkorekcija tālredzībai ir iespējama un tai nav kontrindikāciju, izņemot acu slimības.

Pirmais solis pretī labai redzei ir konsultācija ar ārstu. Ārsts izvērtēs pacienta rādītājus un fizioloģiskās iespējas. Jāatzīmē, ka lāzerkorekcija tālredzībai ir droša un arī populāra metode redzes koriģēšanai.

Lāzerkorekcija tālredzībai – ārsta-ķirurga prasme apvienojumā ar jaunāko aprīkojumu ļauj panākt lielisku rezultātu. Šī ātrā un efektīvā operācija sniedz pacientam iespēju iegūt asu redzi, skaidrību un krāsu košumu, neizmantojot brilles vai lēcas.

Lasiet vairāk: http://lazer.lv/lv/laser-correction