"Mobitec Group" Pļavniekos atklāj Baltijā pirmo "Nokia Showroom"

Rīga, 16.maijs, LETA. Mobilo tālruņu "Nokia" izplatītājs "Mobitec Group" sadarbībā ar vairumtirdzniecības partneri Latvijā "Evelatus" Pļavniekos atklājis pirmo "Nokia Showroom", aģentūru LETA informēja "Mobitec Group" pārstāvji.

"Nokia Showroom" atrodas tirdzniecības centrā "Maxima XXX", Deglava ielā 67, Rīgā.

Jaunatklātais "Nokia Showroom" ir vienīgā vieta, kur vienuviet pieejami visi "Nokia" telefoni, kas tiek tirgoti Latvijā. "Nokia Showrook" izveidots ar mērķi iepazīstināt apmeklētājus ar jaunākajām "Nokia" zīmola mobilajā ierīcēm, sniegt konsultācijas par "Android One" un piedāvāt "Nokia" aksesuārus.

"Evelatus" vadītājs Valters Ģērmanis atzina, ka "Nokia" zīmola atgriešanās Latvijas tirgū ir liels ieguvums, jo vienkāršie un viegli lietojamie "podziņtelefoni" joprojām ir iecienīti un aktuāli pircēju vidū.

Šogad "Nokia" jaunākie tālruņu modeļi debitēja nesen notikušajā Pasaules Mobilajā kongresā, kas notika februāra beigās Barselonā. "Nokia" pārstāvji prognozēja, ka "Nokia 6" un "Nokia 7 plus" iemantos zīmola populārāko tālruņu statusu veikalu plauktos Latvijas tirgū.

Jau ziņots, ka pašmāju mobilo telefonu un aksesuāru tirgotājs "Evelatus" pērn kļuva par oficiālo "Nokia" tālruņu izplatītāju Latvijā, aģentūru LETA informēja "Evelatus" pārstāvji.

SIA "Evelatus" dibināta 2005.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2845 eiro. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir Ludmila Ģērmane, liecina informācija "Firmas.lv".

"Evelatus" pērn strādāja ar sešu miljonu eiro apgrozījumu un nopelnīja 201 450 eiro.