"Lielvārds" apgrozījums pērn pieauga par 10%

Rīga, 27.apr., LETA. Izglītības uzņēmums SIA ''Lielvārds" pērn strādāja ar 2,014 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 10% vairāk nekā iepriekšējā gadā, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 2% un bija 41 801 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kompānija vadības ziņojums liecina, ka apgrozījuma pieaugumu sekmēja aktīva darbība izglītības produktu un pakalpojumu tirgū, mērķtiecīga produktu attīstības stratēģija mūsdienīgam mācību procesam, kā arī inovācijas poligrāfiska un digitāla mācību satura sinerģijā.

Tāpat apgrozījumu pieaugums tiek skaidrots ar tiešu pārvedumu veicināšanu patērētājiem, "Kompetences centra" veiksmīgo veiktspēju skolotāju profesionālajā pilnveidē, nodrošinot plašas izglītības iespējas, mūsdienīgu mācību vidi un mūsdienīgu tehnoloģiju atbalstu.

Pērn kompānija turpināja investēt tradicionālo un digitālo mācību līdzekļu produktu attīstībā un veidošanā, kā arī kompānijas digitālās bibliotēkas produktu integrācijā jaunajā satura platformā "Soma", kas arī turpmāk nodrošinās plašāku digitālā satura piedāvājumu skolām.

Kompānija 2018.gadā integrēs tradicionālos un modernos mācību līdzekļus mūsdienīgā mācību vidē un uzlabos kompānijas piedāvātos risinājumus skolēnu mācību sasniegumos. Tāpat turpinās investēt platformas "Soma" funkcionalitātes un pakalpojuma attīstībā, nodrošinot pilnvērtīgu risinājumu mūsdienīgam un mobilam mācību procesam jebkurā laikā un vietā, un turpinās jaunu pedagogu profesionālās pilnveides programmu izstrādi, aprobāciju un īstenošanu.

Izdevējs SIA "Lielvārds" dibināts 1992.gada janvārī un tā pamatkapitāls ir 14 220 eiro. Savukārt kompānijas 55% kapitāldaļas pieder Aivaram Gribustam, bet 45% kapitāldaļas pieder Andrim Gribustam.