"Preiļu siera" padome iecelta jaunā sastāvā

Rīga, 21.apr., LETA. Piena pārstrādes uzņēmuma AS "Preiļu siers" padome iecelta jaunā sastāvā, liecina informācija "Firmas.lv".

Tostarp darbu "Preiļu siera" padomē atstājusi padomes priekšsēdētāja vietniece Ināra Čingule, kura šajā amatā strādāja no 2004.gada maija, bet viņas vietā kompānijas padomes priekšsēdētāja vietnieces amatā iecelta Anita Ciša, kura iepriekš bija "Preiļu siera" padomes locekle.

Savukārt no jauna "Preiļu siera" padomē iecelts Vitālijs Livmanis, kurš iepriekš strādāja kompānijas valdē.

Darbu "Preiļu siers" padomē turpina padomes priekšsēdētāja Lolita Valdone, kā arī padomes locekļi Vitālijs Kudiņš, Vitālijs Pastars, Edgars Šņepsts un un Ernests Milevskis.

"Preiļu siers" valdes priekšsēdētājs Jāzeps Šņepsts aģentūrai LETA sacīja, ka izmaiņas kompānijas padomē veiktas, jo līdzšinējā padomes priekšsēdētāja vietniece pārtrauca nodarboties ar piena ražošanu, bet atbilstoši "Preiļu siers" statūtiem padomē jābūt trim piena ražotājiem.

Jau vēstīts, ka "Preiļu siers" 2016.gadā strādāja ar 57,752 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7,8% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās par 5,1% un bija 1,177 miljoni eiro.

"Preiļu siers" ir reģistrēts 1991.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 5,146 miljoni eiro. Uzņēmuma ilggadējais valdes priekšsēdētājs ir Jāzeps Šņepsts.