Par alumīnija konstrukciju ražotāja "Aile grupa" valdes priekšsēdētāju kļuvis Māris Mors

Rīga, 21.apr., LETA. Par "UPB" holdingā ietilpstošā alumīnija durvju un logu, kā arī alumīnija konstrukciju ražotāja SIA "Aile grupa" valdes priekšsēdētāju iecelts Māris Mors, liecina "Firmas.lv" informācija.

Līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Dainis Bērziņš vairs neturpinās darbu uzņēmuma valdē.

Darbu "Aile grupas" valdē pārtraukusi arī līdzšinējā valdes locekle Santa Strautmane un viņas vietā iecelts valdes loceklis Armands Šers. Darbu valdē turpina valdes loceklis Uldis Dārziņš.

"Aile grupa" ir viens no lielākajiem alumīnija-koka, stikla un alumīnija konstrukciju projektētājiem un ražotājiem Baltijas valstīs. "Aile grupa" jau kopš 1994.gada darbojas gan Latvijā, gan ārpus tās - Zviedrijā, Norvēģijā, Dānijā, Vācijā, Lielbritānijā, Īslandē, Šveicē, Baltijas valstīs, Grieķijā, Francijā un Krievijā.

"Aile grupa" 2016.gadā strādāja ar 10,025 miljonu eiro apgrozījumu un guva 5029 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

"UPB" ir viens no vadošajiem industriālajiem koncerniem Latvijā, kas jau 26 gadus darbojas gan Latvijas, gan ārvalstu tirgos. "UPB" pamata darbības nozares ir būvkonstrukciju projektēšana, ražošana, būvuzņēmējdarbība, montāža, tirdzniecība un serviss. Holdingā ietilpst vairāk nekā 40 uzņēmumi un ražotnes, kas apvienotas patstāvīgi strādājošās uzņēmumu grupās, no kurām lielākās ir "MB Betons grupa", "RK Metāls grupa", "Aile grupa", "UPB Energy grupa" un "UPB Nams grupa". Uzņēmumi un to ražotņu tīkls pārklāj visu Latvijas teritoriju.