Stividorkompānija "Jaunzeltiņi" par 21% kāpina apgrozījumu un teju dubulto peļņu

Jelgava, 28.marts, LETA. Ķeguma novadā reģistrētā stividoru un kravu izkraušanas, muitas brokeru pakalpojumu sniedzēja SIA "Jaunzeltiņi" pērn par 21% kāpinājusi apgrozījumu un teju dubultojusi peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

2017.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 4 786 642 eiro, kas ir par 21% vairāk nekā 2016.gadā, kad apgrozījums sasniedza 3 789 281 eiro.

Savukārt peļņa pērn bija 135 831 eiro, kas ir teju divreiz vairāk par 73 733 eiro vēl pirms gada. Peļņu uzņēmums novirzīs attīstībai.

Apgrozījuma un peļņas pieaugumu izdevās panākt, ieguldot un attīstot papildu teritorijas un noliktavu platībās, kā arī jaunās tehnoloģijās un tehnikā. Līdz ar to uzņēmums piesaistījis jaunus klientus un pakalpojumus, norādīts uzņēmuma gada pārskatā.

91% no visa pārkrautā kravu apjoma 2017.gadā bija koksnes produkti.

Darba ražīguma un efektivitātes celšanai uzņēmuma vadība arī turpmāk plāno labiekārtot jaunas teritorijas, ieviest jaunas tehnoloģijas, lai arī kopējo ekonomisko aktivitāti Eiropā vērtē kā zemu, turklāt kavēta preču kustība ar Krieviju.

"Jaunzeltiņi" sniedz klientiem pilna servisa loģistikas pakalpojumu, nogādājot preci no vai uz jebkuru pasaules valsti. Uzņēmuma klienti ir Latvijas un ārvalstu kompānijas, kuras nodarbojas ar dažādu preču tirdzniecību, loģistiku un transportēšanu.

1994.gadā reģistrētā uzņēmuma īpašnieki ir Artūrs un Āris Veispāli. Pērn stividorkompānijā strādājis 51 darbinieks.