"Exigen Services Latvia" paplašinājis valdes sastāvu

Rīga, 27.marts, LETA. Informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmums AS "Exigen Services Latvia" paplašināja valdi, tajā ieceļot finanšu un administratīvo direktoru Pēteri Krastiņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Exigen Services Latvia" valdes priekšsēdētājs Māris Dreimanis strukturālās pārmaiņas uzņēmuma valdē skaidroja, ka tās bija nepieciešamas, lai sekmētu uzņēmuma ilgtermiņa attīstību un stratēģisko mērķu sasniegšanu.

"Esam gandarīti par Pētera Krastiņa atgriešanos mūsu komandā. Jaunajam valdes loceklim piemīt visas nepieciešamās kompetences, kā arī ļoti labi pazīst uzņēmuma filozofiju, kas veicinās "Exigen Services Latvia" vīzijas īstenošanu," norādīja Dreimanis.

Patlaban "Exigen Services Latvia" valdes priekšsēdētājs ir Māris Dreimanis, bet valdes locekļi - Pēteris Krastiņš, Aleksandrs Kreimers un Anna Kozlova.

"Exigen Services Latvia" dibināta 1995.gadā, un tās vienīgais akcionārs ir Bermudu salās reģistrētā "Return On Intelligence Ltd.".

IT uzņēmuma "Exigen Services Latvia" apgrozījums 2016.gadā bija 12 343 399 eiro, kas ir par 14,5% mazāk nekā 2015.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa bija 1 340 378 eiro jeb par 11% vairāk nekā iepriekšējā gadā.