Pasažieru pārvadājumu pakalpojumi. SIA "Bigi"

transports

Pasažieru pārvadājumi

Pasažieru pārvadājumi ir transporta pakalpojumi, kas atvieglo pārvietošanos Baltijas valstu robežās.

Pasažieru pārvadājumi piedāvā transfērus uz un no lidostas, pasažieru ostas, dzelzceļa stacijas Baltijas valstīs, starppilsētu transfērus Baltijas valstīs un Eiropā, pakalpojumus biznesa klientiem – personīgā šofera pakalpojumus, grupu pārvadājumus utt.

Pasažieru pārvadājumi pieejami arī visu veidu pasākumiem un aktivitātēm. Transports pieejams kā mazām grupām (1 – 7 personas), tā arī lielākām grupām (8 – 20 personas; grupas virs 20 personām).

Pasažieru pārvadājumi tiek veikti ar mikroautobusu ar 7 pasažieru vietām (īpašos gadījumos ar 8 pasažieru vietām), kā arī ar sedanu ar 4 pasažieru vietām.

Lasiet vairāk: https://www.bigi.lv/#transports

Transfērs

Transfērs ir iepriekš saskaņota maršruta pasūtīšanas pakalpojums, kas pēdējā laikā Latvijā ir guvis ļoti lielu popularitāti.

Transfērs uz un no lidostas, pasažieru ostas, dzelzceļa stacijas Baltijas valstu robežās atrisina iespējamās problēmas un rūpes, kas var rasties ceļojot, kā arī sagaidot viesus lidostā, ostā vai stacijā. Piemēram, ja cilvēks ierodas pilsētā darba dienas vidū, un nav iespējams viņu sagaidīt, transfēra pakalpojums nodrošinās viesu sagaidīšanu un nogādāšanu jebkurā vajadzīgajā vietā. Īpaši noderīgi tas ir ārzemju viesu sagaidīšanas gadījumā.

Transfērs ir lieliska izvēle ceļojot – brauciens ar mašīnu uz lidostu, ostu vai staciju būs ērts un patīkams ceļojuma sākums. Automašīnas vadītājs nogādās braucējus vajadzīgajā vietā noteiktā laikā, iepriekš vienojoties par brauciena detaļām.

Transfēru ir vērts pasūtīt, jo tas nodrošina ērtību – klients tiks sagaidīts lidostā un pavadīts līdz pat mašīnai. Tas ir pieejams gan vienā, gan abos virzienos. Transfērs ir individuāls – tātad automašīnā brauks tikai klients. Transfērs ietaupīs laiku, jo vadītājs nogādās klientu tieši uz viesnīcu vai jebkuru citu vajadzīgo vietu.

Lasiet vairāk: https://www.bigi.lv/#transports

Ekskursijas Baltijā

Ekskursijas Baltijā ir iespēja iepazīt Baltijas valstis, apceļojot tās komfortablā automašīnā, angliski un krieviski runājoša profesionāla autovadītāja pavadībā. Iespējamas dažāda veida auto ekskursijas un privātās tūres Baltijas valstīs.

Ekskursijas Baltijā norisinās profesionāla gida pavadībā. Ekskursiju maršruti tiek pielāgoti ikviena klienta vēlmēm, interesēm un budžetam.

Ekskursijas Baltijā sniedz iespēju apskatīt skaistākās, interesantākās un slavenākās apskates vietas. Piemēram, populāra izvēle ir ekskursija uz Siguldu, Siguldas pili, Turaidas pili un Cēsīm. Tā ir auto ekskursija, kas ilgst līdz astoņām stundām. Tās laikā tiks apskatīta

Siguldas pilsēta un pils, iekļauts arī izbrauciens ar gaisa tramvaju uz Krimuldu un Turaidas pils kompleksa apmeklējums. Paredzēta arī pastaiga pa Viduslaiku pilsētu Cēsīm, apmeklējot Cēsu pili.

Lasiet vairāk: https://www.bigi.lv/#turisms