Nedēļas nogalē prezentēs videi draudzīgos "BMW" un "Mini Cooper" automašīnu modeļus

Rīga, 19.febr., LETA. Nedēļas nogalē SIA "Inchcape Motors Latvia" BMW Centrā notiks "BMW" un "Mini Cooper" videi draudzīgo automašīnu modeļu prezentācija, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

Pasākuma laikā tiks prezentēts "BMW" automašīnas modelis i3s un "Mini Countryman Cooper" SE All4 "plug-in" hibrīds.

Abi minētie automobiļu modeļi būs pieejami apmeklētājiem izmēģinājuma braucieniem. Tāpat pasākumā laikā klātienē varēs satikt "Dinamo Rīga" hokejistus Miku Indraši, Brendonu Makmilanu, Lauri Dārziņu, Miķeli Rēdlihu un Gintu Meiju, kā arī piedalīties spēļu konsoles "Xbox" turnīrā un hokeja veiklības stafetēs.

Automobiļu prezentācija notiks sestdien, 24.decembrī, plkst.12 Dārzciema ielā 64a, Rīga.

"Inchcape Motors Latvia" ir oficiālais "BMW", "MINI" un "BMW Motorrad" pārstāvis Latvijā jau vairāk nekā desmit gadus. Pasaulē "Inchcape" ir viens no vadošajiem auto tirdzniecības uzņēmumiem, kas pārstāvēts 26 valstīs un nodarbina vairāk nekā 16000 darbinieku.

Atbilstoši informācijai "Firmas.lv", SIA "Inchcape Motors Latvia" 2016.gadā strādāja ar 28,359 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 30,2% vairāk nekā 2015.gadā, savukārt tās zaudējumi pieauga par 5,5% un bija 1,481 miljons eiro.

SIA "Inchcape Motors Latvia" dibināta 1992.gadā, un tās pamatkapitāls ir 21,142 miljoni eiro. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir Nīderlandē reģistrētā B.V. "Inchcape International Group".