"Viada Baltija" tīkla attīstībā Latvijā šogad plāno investēt līdz astoņiem miljoniem eiro

Rīga, 14.febr., LETA. Degvielas tirgotāja "Viada Baltija" degvielas uzpildes staciju tīkla attīstībā Latvijā šogad plāno investēt no četriem līdz astoņiem miljoniem eiro, aģentūru LETA informēja "Viada Baltija" pārstāvji.

Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Roms Turlinsks norādīja, ka šogad paredzēts atvērt līdz piecām jaunām degvielas uzpildes stacijām ar jauna dizaina koncepta veikaliem. Tāpat tiks pārbūvētas esošās degvielas un gāzes uzpildes stacijas, kā arī tiks būvētas jaunas automazgātavas.

Turlinsks arī uzsvēra kvalitātes un viena līmeņa servisa pieejamības nozīmi mūsdienīga pakalpojuma nodrošināšanā. "Mūsu mērķis ir nodrošināt vienāda līmeņa kvalitātes servisu visās degvielas uzpildes stacijās Latvijā. Mūsu izpratnē degvielas operatora pakalpojums ir ne tikai degviela par pieejamu cenu, bet arī plaša produktu zona ar uzkodām un kafijas servisu," teica Turlinsks.

Šodien atklāta jauna "Viada Baltija" degvielas uzpildes stacija Rīgā, tuvākajā laikā plānots atklāt vēl divas, no kurām viena būs Rīgā, bet otra būs Ādažos.

"Viada Baltija" apgrozījums 2017.gadā bija 135 miljoni eiro, informēja uzņēmumā. Patlaban uzņēmuma degvielas uzpildes staciju tīklu veido 70 stacijas.

"Firmas.lv" liecina, ka AS "Viada Baltija" 2016.gadā strādājusi ar 98 689 655 eiro apgrozījumu un 113 861 eiro peļņu. Uzņēmums dibināts 2015.gadā, tā pamatkapitāls ir 535 500 eiro.