Par auditorkompānijas "KPMG Baltics" partneri kļuvusi Evija Miezīte

Rīga, 1.feb., LETA. Par audita, nodokļu un biznesa konsultāciju uzņēmuma "KPMG Baltics" partneri kļuvusi Evija Miezīte, aģentūrai LETA pavēstīja kompānijas mārketinga un komunikācijas vadītāja Lita Grafa.

Viņa informēja, ka Miezītes galvenās pārraudzības jomas ir finanšu konsultācijas, uzņēmumu apvienošanas, pārdošanas darījumi, informācijas tehnoloģiju (IT) konsultācijas, kā arī inovatīvo pakalpojumu virzieni - datu analītika, mākslīgā intelekta projektu attīstīšana un citi.

"Strādājot ar visdažādākajiem uzņēmumiem Latvijā un cieši sadarbojoties ar KPMG ekspertiem citās valstīs, skaidri redzam, kuri risinājumi sniedz vislielāko pievienoto vērtību biznesam un ļauj mūsu klientiem būt soli priekšā saviem konkurentiem. Šobrīd īpaši aktuāli ir proaktīvi atbildēt uz IT drošības jautājumiem, kā arī ieviest datu analītikas rīkus ar jaunām tehnoloģiskām iespējām, kas palīdz pieņemt pamatotus lēmumus uzņēmumu vērtības celšanai, un procesu automatizācijas rīkus izmaksu ietaupīšanai un efektivitātes palielināšanai," sacīja Miezīte.

Kompānijā norādīja, ka Miezītei ir vairāk nekā 15 gadu pieredze konsultāciju nozarē. Viņa ir vadījusi darījumu un pārstrukturēšanas konsultācijas, izstrādājusi stratēģiju darījumiem, uzņēmumiem un projektiem, vadījusi procesu optimizēšanas un risku vadības projektus, kā arī strādājusi ar padziļinātas izpētes veikšanu dažādos klientu jautājumos. Konsultāciju projekti sniegti banku, infrastruktūras, telekomunikāciju, IT, transporta un loģistikas, ražošanas un citu nozaru klientiem.

"KPMG Baltics" vadības komandas sastāvā ir arī vadošā partnere Armine Movsisjana, kā arī vēl divi partneri - Ondržejs Fikrle (Ondrej Fikrle) un Stīvs Ostviks (Steve Austwick).

"KPMG Baltics" īpašnieki ir Kiprā reģistrētā "KPMG CEE Holdings Limited" (50,007%) un komandītsabiedrība KPMG (49,993%), liecina "Firmas.lv".

KPMG ir starptautisks biznesa konsultantu uzņēmumu tīkls, kas sniedz audita, revīzijas, nodokļu un konsultāciju pakalpojumus. KPMG darbojas 152 valstīs un visā pasaulē nodarbina 189 000 strādājošo.