Darbu alkohola tirgotājā "Interbaltija AG" atstās valdes priekšsēdētājs Laimonis Kravalis

Rīga, 10.janv., LETA. Alkoholisko dzērienu izplatītāja AS "Interbaltija AG" valdi atstās tās priekšsēdētājs Laimonis Kravalis, informēja uzņēmuma pārstāvji.

Kravalis turpinās savus pienākumus uzņēmuma valdē līdz 2018.gada marta beigām. Līdz tam Kravalis sniegs atbalstu un nepieciešamos padomus Romānam Komaram, kurš no marta beigām pārņems uzņēmuma vadību.

Komars no šī gada 8.janvāra uzņēmies "Interbaltija AG" vadību kā uzņēmuma izpilddirektors.

Kā norādīja "Interbaltija AG" un "Amber Beverage Group" valdes loceklis Aigars Ģērmanis, lēmumu par uzņēmuma atstāšanu Kravalis pieņēmis pēc paša vēlēšanās, izsakot vēlmi "doties pelnītā atpūtā".

"Interbaltija AG" apgrozījums 2016.gadā bija 6,838 miljoni eiro, kas ir par 1,9% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 26,2% un bija 236 803 eiro, liecina "Firmas.lv" publiskotais gada finanšu pārskats. "Interbaltija AG" dibināta 1997.gadā, un tās pamatkapitāls kopš 2017.gada februāra vidus ir 1 575 576 eiro.

Kā ziņots, "Interbaltija AG" nopirkusi alkoholisko dzērienu vairumtirgotāja SIA "Amber Beverage Group". "Interbaltija AG" turpina darbu kā neatkarīgs uzņēmums, tas turpina fokusēties uz premiālo zīmolu attīstību viesnīcu, restorānu, bāru un kafejnīcu jeb HoReCa segmentā, vienlaikus izmantojot "Amber Beverage Group" atbalstu un ekspertīzi loģistikā, informācijas tehnoloģiju un juridiskajos jautājumos.