Divu jaunā koncepta "Mēness aptieku" rekonstrukcijā ieguldīti 55 000 eiro

Rīga, 18.dec., LETA. Ieviešot jauno "Mēness aptiekas" konceptu, zīmola īpašniece AS "Sentor farm aptiekas" divu jaunu aptieku izveidē ieguldījusi 55 000 eiro, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

Abas aptiekas plānots atvērt gada nogalē, vienu no tām atverot tirdzniecības centrā "Šokolāde", Strēlnieku ielā 2, Siguldā, bet otru - tirdzniecības centra "Dole" pirmajā stāvā, Maskavas ielā 357, Rīgā.

AS "Sentor farm aptiekas" valdes priekšsēdētājs Dmitrijs Juskovecs norādīja, ka aptiekas pakalpojumi ir vieni no iedzīvotājiem primāri nepieciešamajiem veselības aprūpē, un tieši farmaceits nereti ir pirmais un vispieejamākais no speciālistiem, kas, sniedzot farmaceitisko aprūpi, ar vajadzīgo padomu palīdz sasirgušajiem. "Mums ir svarīgi būt mūsdienīgai aptiekai, (..) lai ikvienam aptiekā ir viegli orientēties, lai pakalpojuma saņemšana neaizņem daudz laika. Vienlaikus būtisks jaunā koncepta elements ir papildu rūpes par farmaceitu un citu aptiekas darbinieku profesionālajām ērtībām, kas nodrošina labāku darba kvalitāti," sacīja Juskovecs, piebilstot, ka uzņēmums nākamgad plāno turpināt "Mēness aptieku" rekonstrukcijas plānus visā Latvijā.

Zīmols "Mēness aptieka" pieder AS "Sentor Farm aptiekas", kas dibināta 2003.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 199 000 eiro, liecina "Firmas.lv" dati.

Pērn "Sentor Farm aptiekas" strādāja ar 124,114 miljonu eiro apgrozījumu un peļņu 3,338 miljonu eiro apmērā.