Iznāks Dena Brauna jaunais romāns "Sākums" latviešu valodā

Rīga, 15.dec., LETA. Grāmatu izdevējs SIA "Apgāds "Kontinents"" šodien laidīs klajā romāna "Da Vinči kods" autora Dena Brauna jauno romānu "Sākums" latviešu valodā, aģentūru LETA informēja apgāda pārstāve Ieva Drozdova.

Romāna pasaules debija notika šā gada 3.oktobrī.

Grāmatā notikumi norisinās Bilbao, Spānijā, kur esošajā Gugenheima muzejā tiek paziņots par atklājumu, kas palīdzēs rast atbildi uz diviem būtiskākajiem jautājumiem par cilvēces pastāvēšanu. Tomēr dažādu apstākļu dēļ, jaunais atklājums tiek apdraudēts.

Brauns ir pasaulē pazīstams kriptotrilleru rakstnieks, kurš zināms ne vien kā romāna "Da Vinči kods" autors, bet arī kā romānu "Inferno", "Zudušais simbols", "Eņģeļi un dēmoni", "Maldu zona" un "Ciparu cietoksnis" autors.

SIA "Apgāds "Kontinents"" pērn strādāja ar 457 719 eiro apgrozījumu un zaudējumiem 63 579 eiro apmērā. Savukārt 2015.gadā izdevniecības apgrozījums bija 577 312 eiro, bet peļņa 23 944 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

SIA "Apgāds "Kontinents"" dibināta 2001.gadā, un tās pamatkapitāls ir 28 400 eiro. Uzņēmums pieder Oļegam Mihaļevičam (51%) un Jevgēnijai Iļjenkovai (49%).