Viesnīcā "Baltic Beach Hotel & Spa" atklāta lāzerdermatoloģijas klīnikas "Era Esthetic" filiāle

Rīga, 11.dec., LETA. Viesnīcā "Baltic Beach Hotel & Spa" pagājušajā nedēļā atklāta lāzerdermatoloģijas klīnikas "Era Esthetic" filiāle, aģentūru LETA "Era Esthetic" direktore Jūlija Jurgele.

Klīniku tīkls "Era Esthetic" Baltijas valstīs strādā jau 10 gadus, no kuriem trīs gadus klīnika pārstāvēta Latvijā, Rīgā. "Era Esthetic" strādā ir klīnikas arī Lietuvā un Vācijā, kuru klāsts papildināts ar Jūrmalas filiāli. Klīnikas izveidē ieguldīto investīciju apmēru Jurgele atteicās atklāt.

Turpmāk viesnīcā "Baltic Beach Hotel & Spa" būs pieejami paši klīnikas piedāvātie ādas kopšanas risinājumi, kuru piedāvājumu laika gaitā paredzēts papildināt. Patlaban klīnikas filiālē Jūrmalā pieejamas dermatologu konsultācijas, pigmentācijas noņemšana ar lāzeru, lāzerepilācija, fotoatjaunošana ar lāzeru, papilomu un kārpu noņemšana, plazmas u.c. skaistumkopšanas injekcijas.

Jaunā "Era Esthetic" klīnikas filiāle atrodas "Baltic Beach Hotel & Spa" Spa centra otrajā stāvā, Jūras ielā 23/25, Jūrmalā. Klīnikas darba laiks darba dienās ir no plkst.9 līdz plkst.19, savukārt brīvdienās - no plkst.10 līdz plkst.17.

SIA "Era Esthetic" dibināta 2014.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2800 eiro. Uzņēmums pieder Lietuvas pilsoņiem Vaidas Stoškus (50%) un Jurgitai Stoškienei (50%), liecina informācija "Firmas.lv".

"Era Esthetic" pērn strādāja ar 595 320 eiro apgrozījumu un zaudējumiem 11 154 eiro apmērā. Savukārt 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 278 194 eiro, bet zaudējumi - 26 112 eiro.