Izdevniecība "Premium Media" no nākamā gada izdos divus jaunus žurnālus - "L'Officiel Baltic" krievu valodā un "1000 modeļi"

Rīga, 8.nov., LETA. Izdevniecība SIA "Premium Media" no nākamā gada izdos divus jaunus žurnālus - "L'Officiel Baltic" krievu valodā un "1000 modeļi", aģentūru LETA informēja izdevniecības direktora vietniece Karina Evans.

"L'Officiel Baltic" veltīts modei, skaistumkopšanai, dzīves stilam. Žurnāls tiek veidots sadarbojoties ar vadošajiem ekspertiem modes, skaistumkopšanas, veselīga dzīvesveida, mākslas, dizaina arhitektūras un gastronomijas jomā. "L'Officiel Baltic" iznāk sadarbībā ar franču žurnālu "L'Officiel", kas ir viens no līderiem sievietēm paredzēto mediju segmentā.

"L'Officiel Baltic" mērķauditorija ir veiksmīgas sievietes vecumā no 20 līdz 50+ gadu vecumam, kas piekopj aktīvu dzīvesveidu, ko radoši apvieno ar hobijiem un izklaidēm.

Žurnāls tiks izdots reizi divos mēnešos, sešas reizes gadā. Četras no tām "L'Officiel Baltic" iznāks kopā ar glancētiem pielikumiem vīriešiem "L'Officiel Baltic Homme's" krievu valodā, savukārt pavasarī pirms kāzu sezonas lasītāji saņems glancēto "L'Officiel Baltic" pielikumu "L'Officiel Baltic Weddings" krievu valodā.

"L'Officiel Baltic" no 2018.gada būs pieejams gan pārdošanā, gan arī abonentiem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Izdevumu varēs abonēt katrā Baltijas valstī.

Žurnāla "L'Officiel Baltic" tiešsaistes versija krievu valodā būs pieejama interneta vietnē "lofficielbaltic.com".

Tāpat sadarbībā ar "L'Officiel Lithuania" izdevniecība "Premium Media" lasītājiem no 2018.gada piedāvās jaunu izdevumu "1000 modeļi". Tas iznāks divas reizes gadā un būs piesaistīts pavasara/vasaras un rudens/ziemas modes sezonām.

Žurnālā "1000 modeļi" būs iespējams iepazīties ar aktuālākajām modes tendencēm un veidoliem no pasaules modes metropolēm, iekļaujot labāko augstās modes tērpu, "ready-to-wear", aksesuāru, dizaina priekšmetu, kā arī vīriešu modes izlasi. Līdztekus ekskluzīvajam saturam izdevums ietvers arī luksusa klases zīmolu reklāmu.

Izdevniecība "Premium Media" 2018.gadā turpinās izdot žurnālu "L'Officiel Latvija" latviešu valodā, kas iznāks reizi divos mēnešos. "L'Officiel Latvija" tiešsaistes versija latviešu valodā pieejama interneta vietnē "officiel.lv".

SIA "Premium Media" dibināta 2008.gadā un tās pamatkapitāls ir 14 228 eiro. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir Anna Orlova, liecina informācija "Firmas.lv".

"Premium Media" pērn strādāja ar 301 137 eiro apgrozījumu un zaudējumiem 99 058 eiro apmērā. Savukārt 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 305 981 eiro, bet zaudējumi - 118 465 eiro.