Atklās internetveikala "1a.lv" klientu apkalpošanas centru

Rīga, 1.nov., LETA. Šodien plkst.14 Rīgā, Uriekstes ielā 8A, tiks atklāts internetveikala "1a.lv" klientu apkalpošanas centrs, aģentūrai LETA pastāstīja "1a.lv" pārvaldošā uzņēmuma SIA "Mobilukss" valdes loceklis Mareks Zuika.

Internetveikala "1a.lv" klientu apkalpošanas centra izveidē investēti vairāk nekā 10 000 eiro. Centrs atradīsies internetveikala loģistikas centra ēkā, Rīgā, Uriekstes ielā 8A.

Zuika skaidroja, ka šāda centra izveidi noteicis klientu pieprasījums.

"Vēlējāmies padarīt ērtāku pasūtījumu saņemšanu klientiem, kas ierodas ar savu auto. Ņemot vērā, ka mūsu loģistikas centrs atrodas ar auto sasniedzamā vietā, loģiska izvēle bija izveidot klientu apkalpošanas telpas loģistikas centra teritorijā," teica Zuika.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Mobilukss" apgrozījums pērn bija 31,512 miljoni eiro, kas ir par 37% vairāk nekā 2015.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa saruka par 6,9% un bija 33 320 eiro.

"Mobilukss" dibināts 2002.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 110 000 eiro. "Mobiluksa" īpašnieki ir uzņēmuma valdes loceklis Zuika - 55%, uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Genadijs Skrinniks - 25% un Kaspars Polis - 20%.

"1a" grupa pārvalda arī Lietuvas interneta veikalu "1a.lt", kā arī Igaunijas lielāko interneta veikalu - "1a.ee".