"Veselības centrs 4" iegādāsies skaistuma institūtu "Liora"

Rīga, 31.okt., LETA. SIA "Veselības centrs 4" (VC4) iegādāsies skaistuma institūtu "Liora", aģentūru LETA informēja VC4 valdes priekšsēdētājs Māris Rēvalds.

Darījuma summa netika atklāta.

Rēvalds atzīmēja, ka sadarbībā ar skaistuma institūta "Liora" metodisko vadītāju ārsti Ingrīdu Rītiņu tiks strādāts, lai attīstītu skaistuma institūta piedāvātās iespējas un stiprinātu pozīcijas estētiskās medicīnas tirgū.

Pēc apvienošanās institūta "Liora" lojālajie klienti varēs izmantot arī VC4 lojālo klientu programmu. Tāpat arī VC4 klientu karšu īpašnieki turpmāk varēs izmantot "Liora" lojalitātes programmas piedāvātās iespējas.

Paredzēts, ka skaistuma institūts "Liora" darbosies arī kā prakses bāze Rīgas Kosmētikas skolas studentiem.

Skaistuma institūts „Liora" ir VC4 grupas uzņēmums, kas atrodas Rīgā, Tallinas ielā 18, saviem klientiem piedāvājot skaistumkopšanas, kosmetoloģijas un estētiskās medicīnas pakalpojumus.

Jau ziņots, ka šogad VC4 iegādājās Rīgas Kosmētikas skolu. Darījuma summa netika atklāta. Kā liecina "Firmas.lv" informācija īpašnieku maiņa, VC4 kļūstot par SIA "Rīgas Kosmētikas skola" vienīgo īpašnieku, reģistrēta šī gada 12.maijā. Līdz tam uzņēmuma īpašniece bija tā dibinātāja Nellija Janaus.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, institūtu "Liora" pārvalda SIA "Liora S.I.", kuras apgrozījums pērn bija 464 121 eiro. Pērn uzņēmums cieta zaudējumus 2347 eiro apmērā. SIA "Liora S.I." dibināta 2009.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 2840 eiro. "Liora S.I." vienīgā īpašniece patlaban vēl ir Alla Jofisa.

Koncerna "Veselības centrs 4" apgrozījums pērn bija 22,329 miljoni eiro, kas ir par 13,4% vairāk nekā 2015.gadā, bet konsolidētā peļņa bija 1,771 miljons eiro, kas ir pieaugums par gandrīz 29%, liecina "Firmas.lv" informācija.

Māteskompānijas SIA "Veselības centrs 4" apgrozījums pērn bija 18,957 miljoni eiro, kas ir par gandrīz 7% vairāk nekā 2015.gadā, bet peļņa - 1,526 miljoni eiro, kas ir pieaugums par 21,4%.

"Veselības centrs 4" koncernā ietilpst vairākas klīnikas, diagnostikas un veselības centri. "Veselības centram 4" pilnībā pieder tādi uzņēmumi kā SIA "Capital Clinic Riga", SIA "Dinastija", SIA "Diplomātiskā servisa medicīnas centrs", SIA "VC nekustamie īpašumi" un citi uzņēmumi.

SIA "Veselības centrs 4" dibināta 1994.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 14 220 eiro. "Veselības centra 4" kapitāldaļas pieder Mārim Rēvaldam - 55%, Ģirtam Rēvaldam - 25%, Elgai Rēvaldei - 15%, Vijai Žīgurei - 5%.