"Baltijas dārzeņi" dārzeņu pirmapstrādes telpu atjaunošanā ieguldīs 249 500 eiro

Rīga, 30.okt., LETA. Dārzeņu audzētāju kooperatīvā sabiedrība "Baltijas dārzeņi" dārzeņu pirmapstrādes telpu atjaunošanā ieguldīs 249 500 eiro, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Dārzeņu pirmapstrādes telpu atjaunošanai bija izsludināts arī iepirkumu konkurss, kurā trīs pretendentu vidū uzvarēja Latvijas kompānija "Goldingen Invest", kuras līgumcena ir 249 500 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN).

Investīciju projektu plānots īstenot līdz šā gada 10.decembrim, piesaistot finansējumu Eiropas Lauksaimniecības garantiju fonda Kopējā tirgus organizācijas pasākumā "Ražotāju organizāciju atzīšana, darbības programmu apstiprināšana un atbalsts augļu un dārzeņu sektorā".

Jau ziņots, ka 2016.gadā "Baltijas dārzeņi" strādāja ar 22,104 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 5,1% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa palielinājās 4,8 reizes un sasniedza 147 022 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

"Baltijas dārzeņi" ir kooperatīvā sabiedrība, kas dibināta 2005.gadā un nodarbojas ar Latvijā audzētu dārzeņu audzēšanu, pārstrādi un tirdzniecību.