papildināta - "TV3 Latvia" mainīts nosaukums uz "All Media Latvia" un iecelta jauna uzņēmuma padome

(Papildināta visa ziņa.)

Rīga, 20.okt., LETA. SIA "TV3 Latvia" mainīts nosaukums uz SIA "All Media Latvia", liecina informācija "Firmas.lv".

Tāpat uzņēmumam iecelta jauna padome. Tās sastāvā iekļauts "All Media Baltics" valdes priekšsēdētājs Pjērs Danons, "Bite Group" valdes loceklis un direktors Ņikita Sergienko un "Bite Group" finanšu direktors Arūns Dūda. Izmaiņas padomes sastāvā iegrāmatotas ceturtdien.

Tādā pašā sastāvā ceturtdien ieceltas arī jaunas AS "Latvijas Neatkarīgā Televīzija" (LNT) un SIA "Star FM" padomes.

"All Media Latvia" un "Star FM" valdēs kā locekles turpina darboties Agita Ferstere un Baiba Zūzena. Turpretī LNT valdē Zūzena turpina ieņemt valdes priekšsēdētājas amatu, bet Ferstere saglabā LNT valdes locekles amatu.

Tāpat veiktas izmaiņas "Star FM" un "All Media Latvia" īpašnieku sastāvā. Par uzņēmumu vienīgo īpašnieku reģistrēts Lietuvas firmai "Bite Lietuva", kas ir starptautiskās aktīvu pārvaldīšanas kompānijas "Providence Equity Partners" uzņēmums. Izmaiņas katrā uzņēmumā iegrāmatotas attiecīgi trešdien un ceturtdien.

Zūzena aģentūrai LETA norādīja, ka "TV3 Latvia" nosaukums mainīts atbilstoši jaunajam Baltijas zīmolam. Turpretī "All Media Baltics" Latvijā piederošo kompāniju struktūra paliks tāda pati kā iepriekš un to nosaukumi netiks mainīti.

"All Media Latvia" ("TV3 Latvia") pamatdarbība ir komerctelevīzijas darbība, piedāvājot Latvijas reklāmdevējiem reklāmas laikus un citus reklāmdevēja produktu reklamēšanas veidus kanālos TV3, VIASAT 3+, TV6, "RTR Baltija" un "CTC Baltija".

Kā ziņots, trešdien noslēdzās Zviedrijas mediju koncerna "Modern Times Group" (MTG) Baltijas biznesa pārdošana starptautiskajai aktīvu pārvaldīšanas kompānijai "Providence Equity Partners" ("Providence"). Danons žurnālistus informēja, ka turpmāk nu jau bijušie MTG uzņēmumi Baltijā darbosies kā viena organizācija, kuras nosaukums būs "All Media Baltics".

Darījums paredz, ka "Providence" iegādājas visu Zviedrijas mediju grupas MTG Baltijas biznesu – visus televīzijas (TV) kanālus, bezmaksas un maksas TV pakalpojumus, kā arī radio un digitālos aktīvus. Jaunais uzņēmums ar nosaukumu "All Media Baltics" turpmāk apvienos visus Baltijā līdz šim reģistrētos MTG uzņēmumus, tostarp TV3, LNT, "Viasat", "Star FM" un "Smart AD".

Pērn "All Media Latvia" ("TV3 Latvia") strādāja ar 16,969 miljonu eiro apgrozījumu un peļņu 3,093 miljonu eiro apmērā.