Noslēgs Rīgas skolās īstenoto bezvadu interneta tīklu ierīkošanas projektu "Lattelecom-skola"

Rīga, 29.sept., LETA. Šodien plkst.11 Rīgas Centra humanitārajā vidusskolā notiks Rīgas skolās īstenotā bezvadu interneta tīklu ierīkošanas projekta "Lattelecom-skola" noslēguma pasākums, aģentūru LETA informēja "Lattelecom" pārstāvji.

Pasākumā piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (S), "Lattelecom" valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis, Rīgas Centra humanitārās vidusskolas direktore Ineta Rudzīte un "Net-Safe Latvia" Drošāka interneta centra vadītāja Maija Katkovska.

Kā informēja "Lattelecom" pārstāvji, gada laikā, kopš sākts projekts, bezmaksas bezvadu interneta tīkls ierīkots 285 galvaspilsētas skolās.

"Lattelecom" apgrozījums pagājušajā gadā bija 162,165 miljoni eiro, kas ir par 0,8% mazāk nekā 2015.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa pieauga par 3,8% un bija 31,666 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Lattelecom" ir viens no lielākajiem Latvijas telekomunikāciju uzņēmumiem. Kompānija pieder valstij Privatizācijas aģentūras personā (51%) un Skandināvijas koncerna "Telia Company" meitasuzņēmumam "Tilts Communications" (49%).