Mēbeļu ražotāja "R.P. Group" apgrozījums pērn saruka par 3,6%

Rīga, 26.sept., LETA. Mēbeļu ražotājs un mēbeļu plātņu tirgotājs "R.P. Group" pagājušajā gadā strādāja ar 2,742 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,6% mazāk nekā gadu iepriekš, kā arī kompānija cieta zaudējumu 80 589 eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmuma finanšu pārskata vadības ziņojumā teikts, ka 2009.gada ekonomiskās krīzes sekas atstāja dziļu iespaidu arī 2016.gadā, ietekmējot nozari, kurā kompānija darbojas. "Fiskālās konsolidācijas noteiktie valsts budžeta izdevumu samazinājumi ietekmēja iedzīvotāju pirktspēju, uz ko norāda mazumtirdzniecības apgrozījuma kritums valstī," atzīmē kompānijas vadība.

Pēc kompānijas vadības vēstītā, "R.P. Group" finanšu rezultāti 2017.gadā plānoti iepriekšējā gada līmenī.

Šogad kompānija plāno turpināt sniegt ar mēbeļu ražošanu saistītus pakalpojumus, kā arī kompānija plāno turpināt nodrošināt pilnu pakalpojumu spektru, kas ir ļoti būtiski turpmākajai darbībai.

2015.gadā "R.P. Group" strādāja ar 2,845 miljonu eiro apgrozījumu un 10 187 peļņu.

''R.P.Group'' ir reģistrēta 2000.gadā, un kompānijas pamatkapitāls ir 1,301 miljons eiro. Uzņēmums vienādās daļās pieder trim Latvijas un vienai Krievijas privātpersonai. Saskaņā ar informāciju kompānijas mājaslapā ''R.P.Group'' nodarbojas ar mēbeļu ražošanā izmantojamo plātņu materiālu pārdošanu, kā arī mēbeļu ražošanu, kuras tiek eksportētas uz daudzām pasaules valstīm.