Zivju pārstrādātājs "Fish+Fish" plāno iegādāties iekārtu komplektu zivju apstrādes automatizācijai miljons eiro vērtībā

Rīga, 13.sept., LETA. Zivju pārstrādes un vairumtirdzniecības uzņēmums SIA "Fish+Fish" plāno iegādāties iekārtu komplektu zivju apstrādes automatizācijai viena miljona eiro vērtībā, liecina Informācija iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Iekārtu komplektu iecerēts iegādāties un uzstādīt līdz 2018.gada 31.oktobrim uzņēmuma ražotnē Rūpniecības ielā 4, Olainē, piesaistot finansējumu Eiropas Jūrlietu un Zivsaimniecības fonda pasākumā "Zvejas un akvakultūras produktu apstrāde".

Iekārtu komplekta iegādei ir izsludināts arī iepirkumu konkurss, kuram pretendenti var pieteikties līdz šā gada 25.oktobrim.

Iepirkumam pievienotajā tehniskajā specifikācijā teikts, ka iekārtu komplekts sastāv no divām tehnoloģiskām līnijām - iekārtu komplekta zivju fileju manuālai apstrādei un iekārtu komplekta zivju fileju automātiskai porcionēšanai un sagriešanai. Tehnoloģiskās līnijas paredzēts iegādāties, lai automatizētu zivju apstrādes procesu cehā.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "Fish+Fish" 2016.gadā strādāja ar 7,71 miljonu eiro apgrozījumu un 29 767 eiro peļņu. Uzņēmuma aizvadītā gada finanšu rezultātus nevar salīdzināt ar gadu iepriekš, jo kompānija tikai pērn sāka zivju pārstrādes procesu uzņēmuma rūpnīcā Olainē.

"Fish+Fish" ir reģistrēts 2013.gadā un kompānijas pamatkapitāls ir 800 000 eiro. Uzņēmums pieder SIA "Box Investment", kurš uz pusēm pieder diviem Īslandes pilsoņiem.