Veikalu tīkla "Aibe" attīstītāja apgrozījums pērn bija 20,03 miljoni eiro

Rīga, 8.sept., LETA. Veikalu tīkla "Aibe" attīstītājas SIA "Latvijas Neatkarīgo tirgotāju kooperācija" apgrozījums pērn bija 20,03 miljoni eiro, kas ir par 0,3% mazāk nekā 2015.gadā, bet uzņēmuma peļņa pērn bija 308 275 eiro, kas ir pieaugums par par 1,3%, liecina "Firmas.lv" informācija.

Vadības ziņojumā teikts, ka pērn uzņēmums palielināja piedāvājamo preču klāstu, piesaistīja jaunus piegādātājus un paplašināja pārdošanas tirgu. Tāpat pagājušajā gadā turpināta sadarbība ar Lietuvas uzņēmumu "Aibe" kopējos preču iepirkumos, lai iegūtu apmaksas nosacījumu un iepirkuma cenu iespējami izdevīgākus piedāvājumus.

Turpmākajos uzņēmuma plānos ir tīkla "Aibe" attīstīšana, veicinot atpazīstamību un nodrošinot atbalsta sniegšanu tiem tīkla partneriem, kam tas ir nepieciešams. "Latvijas Neatkarīgo tirgotāju kooperācija" plāno investēt līdzekļus esošo tīkla "Aibe" partneru veikalu iegādei. Tāpat tiks turpināts darbs pie veikalu rekonstrukcijām.

Ar zīmolu "Aibe" visā Latvijā kopumā darbojas vairāk nekā 470 veikali.

Uzņēmuma apgrozījums 2015.gadā bija 20,09 miljoni eiro, bet peļņa - 304 255 eiro.

SIA "Latvijas Neatkarīgo tirgotāju kooperācija" dibināta 2002.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 24 180 eiro. "Latvijas Neatkarīgo tirgotāju kooperācijas" lielākā īpašniece ar 92,77% kapitāldaļu ir Lietuvas kompānija "Aljansas Aibe".