Atklās VCA veidoto "Sievietes veselības centra "Aura""

Rīga, 15.aug., LETA. Šodien atklās AS "Veselības centru apvienība" (VCA) izveidoto "Sievietes veselības centru "Aura"", aģentūru LETA informēja VCA pārstāvji.

Jaunais centrs atradīsies VCA pārvaldītajā poliklīnikā "Aura", kas atrodas Rīgā, Purvciemā, Nīcgales ielā 5. Centrā uzstādītas jaunas izmeklējumu un diagnostikas iekārtas.

Kā norādīja VCA valdes priekšsēdētāja Stella Lapiņa, jaunajā centrā VCA īstenos jaunu konceptu profesionālai un personīgai attieksmei, cenšoties radīt labākas iespējas rūpēm par sievietes veselību. Ar jaunā centra atvēršanu VCA aizsāk iedzīvināt jaunu standartu visaptverošai sievietes veselības aprūpei ikvienā apvienības medicīnas iestādē.

Jaunais centrs pacientus sāks pieņemt 17.augustā.

VCA "Aura" ir plaša profila poliklīnika, kura jau vēsturiski ir specializējusies ģimenes un bērnu aprūpē.

Kā ziņots, VCA "Sievietes veselības centra "Aura"" izveidē investējusi vairāk nekā 80 000 eiro.

Jau vēstīts, ka pērn VCA peļņa bija 2,193 miljoni eiro, kas ir samazinājums par gandrīz 20%, bet uzņēmuma apgrozījums bija 18,981 miljons eiro, kas ir par 1,5% vairāk nekā 2015.gadā, liecina "Firmas.lv" informācija.

VCA medicīnas centri atrodas Rīgas centrā, Purvciemā, Pļavniekos, Mežaparkā, Bolderājā, Imantā, Juglā un Sarkandaugavā, kā arī Daugavpilī, Liepājā un Talsos. Šajos centros tiek apkalpots vairāk nekā pusmiljons pacientu, bet nodarbināti vairāk nekā 1300 štata darbinieku, tajā skaitā vairāk nekā 600 ārstu.

VCA dibināta 2011.gada novembrī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 3 835 090 eiro. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir AS "Poliklīnika", kas savukārt pieder holdingkompānijai AS "Repharm".