Klīnikas EGV rekonstrukcijā investēti aptuveni 750 000 eiro

Rīga, 15.aug., LETA. Holdingā AS "Repharm" ietilpstošās reproduktīvas veselības klīnikas EGV rekonstrukcijā investēti aptuveni 750 000 eiro, aģentūrai LETA pastāstīja EGV pārstāve Zane Dzalbe.

No tiem 350 000 eiro ieguldīti būvniecībā, bet 400 000 eiro investēti iekārtās. Rekonstrukcijā ieguldīti klīnikas EGV līdzekļi.

Klīnika atrodas Rīgā, Lāčplēša ielā 38, piektajā stāvā, tās platība ir 614 kvadrātmetri.

Kā atzīmēja Dzalbe, klīnikā auglības traucējumus ārstē pacienti no visas pasaules.

Klīnikas vadītāja Zane Vītiņa uzsvēra, ka rekonstruētā klīnika atbilst Eiropas labāko medicīnas iestāžu prasībām. Proti, tajā ir divas operāciju zāles, kas aprīkotas modernākajām tehnoloģijām, pirmā līmeņa ķirurģiskais dienas stacionārs ar palātām.

Klīnikā veic arī minimāli invazīvas ginekoloģiskās un uroloģiskās operācijas. Laboratorijā uzstādīta unikāla embriologu darba stacija. Tāpat klīnikā pieejams jaunākās paaudzes laminārs, kas paredzēts olšūnu ieguvei un apstrādei.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, klīniku pārvalda SIA "Klīnika EGV". kuras apgrozījums pērn bija 1,337 miljoni eiro, bet peļņa - 167 856 eiro. "Klīnikas EGV" pamatkapitāls ir 2980 eiro. Uzņēmums SIA "Klīnika EGV" pieder AS "Veselības centru apvienība", kas ietilpst holdingā "Repharm".