"Stokker" veikalu pārvaldītāja "Stoller" kļūst par "Stokker"

Rīga, 15.aug., LETA. Profesionālo instrumentu un darbarīku tirdzniecības uzņēmums SIA "Stoller", kas pārvalda veikalus "Stokker", mainījis nosaukumu, kļūstot par SIA "Stokker", informēja uzņēmumā.

Izmaiņas veiktas 14.augustā, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā skaidroja uzņēmuma pārstāvji, šīs izmaiņas attiecās tikai uz uzņēmuma nosaukuma maiņu un nekādi neietekmē uzņēmuma esošās, pagātnes vai nākotnes saistības. Pārējie uzņēmuma rekvizīti paliek nemainīgi.

Līdz ar šīm izmaiņām uzņēmuma mērķis ir stiprināt "Stokker" kā uzņēmuma un zīmola pozīcijas tirgū, kļūt spēcīgākam savā nozarē, atpazīstamam un vienotiem Latvijas un Baltijas līmenī, teikts kompānijas paziņojumā.

Patlaban Latvijā ir 11 "Stokker" instrumentu tirdzniecības un servisa centri, savukārt Baltijas līmenī tie ir 32 tirdzniecības centri.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Stokker" apgrozījums pērn 25,903 miljoni eiro, bet peļņa - 598 544 eiro. Uzņēmums dibināts 1994.gadā, tā pamatkapitāls ir 996 000 eiro. "Stokker" pieder Igaunijas uzņēmumam "Mecro" (90%) un uzņēmuma vienīgajam valdes loceklim Indrekam Lillendam (10%), liecina "Firmas.lv".