Mēbeļu ražotāja "Bolderāja serviss" apgrozījums pērn pieauga par 7,9%

Rīga, 19.jūl., LETA. Mēbeļu ražotājs SIA "Bolderāja serviss" pagājušajā gadā strādāja ar 6,557 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7,9% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa saruka 2,2 reizes - līdz 148 937 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka "Bolderāja serviss" apgrozījuma pieaugums aizvadītajā gadā ir saistīts ar kompānijas izvirzīto pamatuzdevumu sekmīgu realizāciju - kompānija turpināja optimizēt ražošanas procesu, apguva jaunus eksporta tirgus, kā arī turpināja darbu pie sortimenta atjaunošanas.

Kompānijas vadība kā vēl vienu būtisku lēmumu uzņēmuma turpmākās darbības optimizēšanai un procesu sakārtošanai, min jaunas grāmatvedības un resursu plānošanas (ERP) programmas izvēlēšanos, kā arī uzsāktos sagatavošanas darbus, lai to ieviestu.

Uzņēmuma vadības ziņojumā minēts, ka 2017.gadā kompānijas pamatuzdevumi ir ieviest ERP sistēmu, realizēt plānoto tehnoloģisko iekārtu nomaiņas projektu. Tāpat iecerēts palielināt konkurētspēju Latvijas un eksporta tirgos, uzlabojot ražošanas, loģistikas un tirdzniecības darba kvalitāti, kā arī ieviest dabai draudzīgas tehnoloģijas.

Jau ziņots, ka 2015.gadā "Bolderāja serviss" strādāja ar 6,079 miljonu eiro apgrozījumu un 322 635 eiro peļņu.

"Bolderāja serviss" ir dibināts 1993.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 74 500 eiro. "Bolderāja serviss" lielākais īpašnieks ar 62,86% kapitāldaļu ir Kristaps Purs, savukārt Jurim Čakstiņam pieder 24,76%, Janīnai Mitrofanovai - 8,57%, bet Genādijam Darinam un Andrim Stašulānam - 1,9% kapitāldaļu katram.