"Euroaptieka" Daugavpilī atklās pirmo jauna koncepta aptieku

Rīga, 11.jūl., LETA. Šodien plkst.11 Daugavpilī, Cietokšņa ielā 60, atklās aptieku tīkla "Euroaptieka" pirmo jauna koncepta aptieku, informēja "Euroaptieku" pārstāve Elīna Malašenko.

Kā stāstīja "Euroaptieku" vadītājs Ivars Nelsons, jaunais koncepts ir vērsts uz skaistumu.

"Šāda koncepta aptieka skaistumam ir pirmā ne vien Daugavpilī, bet arī Latvijā. Aprīlī atklājām rekonstruēto aptieku, kuru nu paplašinām ar papildus 116 kvadrātmetru plašu telpu, kas paredzēta tikai kosmētikai. Šo produktu klāsts veidots, īpaši domājot par veselību un skaistumu. Aptieka jau sen vairs nav vieta, kur cilvēki vēršas tikai pēc zālēm - viņi novērtē to, ka var saņemt profesionālas konsultācijas un iegādāties arī kvalitatīvu kosmētiku," uzsvēra Nelsons.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Euroaptieku" tīklu pārvalda SIA "Euroaptieka farmācija" un SIA "Euroaptieka". "Euroaptieka farmācija" apgrozījums pērn bija 41,272 miljoni eiro, bet peļņa - gandrīz trīs miljoni eiro. Uzņēmums "Euroaptieka farmācija" dibināts 2011.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 54 740 eiro.

Bet uzņēmuma "Euroaptieka" apgrozījums pērn bija 39,874 miljoni eiro, bet peļņa - 2,06 miljons eiro. SIA "Euroaptieka" dibināta 2001.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 229 796 eiro.

"Euroaptiekas" zīmols pieder uzņēmumam "Euroapotheca", kuram kopumā ir vairāk nekā 400 aptieku Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Polijā un Ukrainā. "Euroapotheca" pieder lielveikalu ķēdes "Maxima" īpašniekiem piederošajam holdingam "Vilniaus prekyba".