"Olainfarm" plāno paplašināt Olaines veselības centra pakalpojumu klāstu

Jelgava, 10.jūl., LETA. AS "Olainfarm", kas ir kļuvusi par Olaines pašvaldības kapitālsabiedrības SIA "Olaines veselības centrs" īpašnieci, plāno paplašināt centra pakalpojumu klāstu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Centrā paredzēts piedāvāt kardioloģijas, sonogrāfijas un rehabilitācijas pakalpojumus, kā arī atjaunot aprīkojumu un piesaistīt jaunus speciālistus. Uzņēmuma attīstības plānos ir arī dienas stacionāra un mūsdienīga atveseļošanas centra izveide, iesaistīšanās veselīga dzīvesveida popularizēšanas pasākumos.

"Uzņēmuma jaunais īpašnieks, veicot investīcijas, attīstīs veselības aprūpi novadā un nodrošinās novada iedzīvotājiem lielāku medicīnisko pakalpojumu klāstu un kvalitāti," pārliecināts Olaines novada domes priekšsēdētājs Andris Bergs (LSDSP).

SIA "Olaines veselības centrs" strādā 44 darbinieki.

Jau vēstīts, ka zāļu ražotājs "Olainfarm" jūnija otrajā pusē kļuvis par vienīgo SIA "Olaines veselības centrs" īpašnieku, liecina informācija "Firmas.lv".

"Olaines veselības centra" valdes priekšsēdētājas amatā iecelta Viktorija Zefīrova-Tačinska, bet Jānis Klievēns iecelts valdes locekļa amatā.

Tāpat aģentūra LETA jau vēstīja, ka Olaines novada pašvaldība 2017.gada 16.maijā rīkoja "Olaines veselības centra" kapitāldaļu izsoli. Izsolē piedalījās divi pretendenti un "Oainfarm" nosolīja centra kapitāldaļas par 650 000 eiro. Kapitāldaļu sākuma cena izsolē bija 190 000 eiro.

Kā ziņots, dome nolēma pārdot "Olaines veselības centru", jo nebija apmierināta ar centra darbību.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka 2016.gadā "Olaines veselības centra" apgrozījums bija 492 656 eiro, kas ir par 3,5% mazāk nekā 2015.gadā, taču kompānija guva peļņu 4106 eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

"Olaines veselības centrs" reģistrēts 1993.gadā, un tā pamatkapitāls ir 140 000 eiro.