Par "Citrus Solutions" vadītāju iecelta Jūlija Grinberga

Rīga, 6.jūl., LETA. Telekomunikāciju uzņēmuma "Lattelecom" grupas inženiertehnisko sistēmu būvniecības uzņēmuma SIA "Citrus Solutions" izpilddirektora amatu atstājis Miks Stūrītis, bet turpmāk šo amatu ieņems uzņēmuma līdzšinējā valdes locekle un ēku inženiersistēmu būvniecības dienesta direktore Jūlija Grinberga, aģentūru LETA informēja "Lattelecom".

"Stūrītis, strādājot "Lattelecom" grupā, sasniedzis izcilus rezultātus, savukārt Grinberga pierādījusi sevi kā spēcīga sarežģītu projektu vadītāja, kura nodrošinās pēctecību "Citrus Solutions" attīstībā," sacīja "Lattelecom" valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Grinberga "Citrus Solutions" strādā septiņus gadus, no tiem sešus gadus kā valdes locekle, iegūstot pieredzi ēku inženiersistēmu biznesa līnijas vadībā, klientu portfeļu vadībā, kā arī sadarbībā ar klientiem un piegādātājiem. Iepriekš viņa strādāja "Latvijas pastā" kā mārketinga direktore un piegādes pakalpojumu departamenta direktore. Grinberga ieguvusi biznesa vadības maģistra grādu Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU).

"Lattelecom" grupa piedāvā elektroniskās saziņas risinājumus mājsaimniecībām, maziem un vidējiem uzņēmumiem, valsts un pašvaldību institūcijām, kā arī korporatīvajiem klientiem. "Lattelecom" grupā ir uzņēmumi – "Lattelecom", "Lattelecom BPO", "Citrus Solutions", "Lattelecom Technology", "Media 360" un "Baltijas Datoru akadēmija". "Lattelecom" pieder arī 23% SIA "Latvijas mobilais telefons" daļu.

"Citrus Solutions" pērn strādāja ar 28,166 miljonu eiro apgrozījumu un guva 90 336 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.