"Printpack Service" apgrozījums pērn pieauga par 39,6%

Rīga, 27.jūn., LETA. Poligrāfijas piederumu un iekārtu vairumtirgotājas SIA "Printpack Service" apgrozījums pērn bija 4,377 miljoni eiro, kas ir par 39,6% vairāk nekā 2015.gadā, savukārt tās peļņa pieauga 1,7 reizes, sasniedzot 160 969 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Vadības ziņojumā teikts, ka pērn uzņēmums kļuva par oficiālo "BRMlazers, LTD" pārstāvi Latvijā, uzsākot jaunu iekārtu pārdošanu un nodrošinot to servisa apkopi.

Nākotnē uzņēmuma vadība plāno saglabāt, kā arī turpināt attīstīt savas pozīcijas Latvijas tirgū, palielinot sniegto pakalpojumu apjomu. Vienlaikus paredzēts pievērst lielu vērību pakalpojumu un klientu apkalpošanas kvalitātes nodrošināšanai, jauno produktu pakalpojumu attīstībai un turpmākai uzņēmuma darbības efektivizēšanai.

Atbilstoši ziņojumam, "Printpack Service" vadība 2017.gadā plāno paplašināt uzņēmuma darbību iepakojuma materiālu tirgū.

"Printpack Service" 2015.gadā strādāja ar 3,136 miljonu eiro apgrozījumu un peļņu 94 131 eiro apmērā.

"Printpack Service" nodarbojas ar digitālās drukas iekārtu un materiālu, poligrāfijas drukas materiālu un iepakojuma papīru tirdzniecību. Tāpat uzņēmums sniedz tādus pakalpojumus tipogrāfijām kā papīra griešanas nažu asināšanu, ofseta krāsu jaukšanu, iespiedplašu un fotofilmu eksponēšanu un poligrāfijas bīstamo atkritumu pārstrādi.

SIA "Printpack Service" dibināta 2002.gadā un tās pamatkapitāls ir 28 456 eiro. Uzņēmuma īpašnieki ir Lietuvā reģistrēts uzņēmums UAB "DotPack" (90%) un Lietuvas pilsonis Linas Koncius (10%).